FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 21:00 GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

INTERVIU. Marius Niculae: "Steaua e mai bună pe hîrtie" » Cum a fost prima întîlnire cu Dinu Gheorghe

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2015 18:26

Căpitanul dinamoviștilor, Marius Niculae, 33 de ani, spune că golul marcat cu Pandurii etapa trecută i-a redeschis apetitul pentru goluri și crede că o victorie duminică, cu rivalii din Ghencea, poate remedia relația dintre echipă și fani.

- Marius, mai e puțin pînă la meci, cum te simți?
- Sînt relaxat, dar concentrat, pentru că am zis că obiectivul meu personal este să bat Steaua.

- Ai fost cel mai bun om de la Tg. Jiu, ai de gînd să marchezi și cu Steaua?
- Degeaba am jucat eu bine și am marcat cu Pandurii, dacă am pierdut, dar oricum nu mai contează. A rămas meciul cu Steaua ca să aducem măcar o bucurie în sufletele suporterilor, pentru că doar asta ne-a mai rămas, celelalte obiective le-am ratat. E bine că am marcat cu gorjenii pentru că nu o mai făcusem de ceva vreme și a picat la fix înainte de meciul cu Steaua, să îmi intru în mînă puțin (rîde).

- Dacă bateți Steaua, salvați sezonul?
- Din punct de vedere moral, cred eu. Pentru că Steaua se luptă la titlu, iar pentru fanii noștri cred că ar însemna foarte mult să îi încurcăm în lupta pentru titlul de campioană.

"Cine e mai orgolios cîștigă"
- Stoican este contestat la fiecare meci. Crezi că se împacă cu fanii dacă bateți?
- Nu pot să îmi dau cu părerea legat de problema asta, dar sînt sigur că relația dintre cele două părți s-ar mai îmbuna și poate ar aduce cîteva momente de liniște.

- Care e cel mai periculos jucător de la Steaua după părerea ta?
- Nici unul! E adevărat că pe hîrtie sînt mai buni, sînt pe locul doi în clasament, sînt orice vreți voi, dar va cîștiga cine este mai orgolios. E un meci de care pe care!

- Te așteptai să bată ASA pe Steaua?
- Nu m-am mirat pentru că în această ediție de campionat Steaua a fost favorită certă în mai multe rînduri și a dezamăgit.

"Nu joacă "Vamă"!"
- Ok, tu ești concentrat sută la sută la această partidă, dar pe colegii tăi cum îi simți?
- Cred că și ei conștientizează importanța acestui meci, poate mai mult ca niciodată. Numai despre asta vorbim la echipă, sînt toți foarte montați.

- Aveți și un nou conducător, Dinu Gheorghe, v-a motivat și el în plus?
- A venit la antrenamente, a vorbit cu noi, dar să fim serioși! Nu joacă Dinu Gheorghe cu Steaua, de noi depinde totul. Indiferent cine ne conduce, noi trebuie să arătăm că sîntem fotbaliști de calitate.

- Cîte goluri dai mîine?
- Din partea mea, nu mă deranjează dacă nu marchez și dau două pase de gol și cîștigăm. Asta vreau, să cîștigăm indiferent de modalitate și de marcatori. (rîde)

Dinamo - Steaua e duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Chiar dacă Steaua trece printr-o perioadă mai proastă, totuși are o echipă foarte puternică. Putem să compensăm superioritatea lor prin caracter, orgoliu și dăruire totală" Marius Niculae, atacant Dinamo

"Dinamo m-a învățat să nu păcălesc fotbalul, să nu-i trădez pe suporteri indiferent dacă din tribune se mai aud nemulțumiri după o înfrîngere. Am crescut în peluza "alb-roșie" și voi merge acolo să văd meciurile echipei mele de suflet și după ce mă voi retrage" Marius Niculae, căpitan Dinamo

3 goluri în 15 meciuri cu Steaua a marcat Marius Niculae, 2 în tricoul lui Dinamo și 1 în tricoul celor de la Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
reddog
reddog  •  03 Mai 2015, 00:43
Postat de andyandrei2015 pe 02 Mai 2015, 21:17

daca nici acum nu castiga dinamo cu steaua,intr un moment catastrofal pt steaua,atunci 10 ani de acum incolo,nu o mai face !galca trebuia sa aiba onoare, ma m convins ce om este,cand era la 5 pct,atunci trebuia sa isi dea demisia,e inadmisibil asa ceva ! rusine galca !

Ete *** marioara,..Poate castiga ,poate fac egal,poate pierd ...Important este spiritul DINAMO...Care nu va piere niciodata... P.S. Eu zic ca se va termina egal si cred ca va fi suficicient ca FCSB sa piarda titlul... Vom vedea HAI DINAMO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Mai 2015, 21:17

daca nici acum nu castiga dinamo cu steaua,intr un moment catastrofal pt steaua,atunci 10 ani de acum incolo,nu o mai face !galca trebuia sa aiba onoare, ma m convins ce om este,cand era la 5 pct,atunci trebuia sa isi dea demisia,e inadmisibil asa ceva ! rusine galca !

858776947490862
Alexandru Chiţu  •  02 Mai 2015, 20:28

Dacă ar gândi toți la fel ca Marius Niculae, Dinamo ar fi departe acum! Pe el pot să îl consider fotbalist nu "jucător" sau poate PIE ca pe ceilalți, adică port ilegal de echipament :))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează