FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-1

“Interzis cardiacilor”

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Mihăiţă Pleşan anunţă că lupta pentru titlu se va da pînă în ultima etapă.

– Mihăiţă, a fost mai greu decît vă aşteptaţi?
– Mă aşteptam la această rău­tate a Oţelului. Foarte bine! Care este problema dacă au jucat pe bune?! Succesul nostru este cu atît mai frumos.

Marius Stan a spus că nu meritaţi să cîştigaţi.
– Noi am demonstrat doar pe teren că sîntem cei mai buni. Nu am cîştigat în altă parte, aşa cum sus­ţin alţii.

– Ţi-ai revenit complet după comoţia de la meciul cu U Cluj?
– Din moment ce am băgat-o în poartă înseamnă că am văzut bine. Nu am un merit deosebit pentru gol, dar mă bucur că am fost omul potrivit la locul potrivit.

– Aţi avut emoţii spre sfîr­şi­tul întîlnirii, cînd Oţelul a fost la un pas să egaleze?
– A fost un final incendiar de meci, aşa cum va fi şi sfîrşitul sezo­nului. Este clar un final de cam­pionat interzis cardiacilor. Noi am trecut peste un hop greu de tot şi sper să nu facem nici un pas greşit în ultimele patru meciuri. Ar putea fi fatal.

– Urmează meciul cu Poli Timişoara...
– Am jucat doi ani acolo, m-am simţit foarte bine şi nu am nici o revanşă de luat. Dar vreau să-i bat! O să ne fie la fel de greu ca în meciul cu Oţelul, fiindcă Poli Timişoara este o echipă care joacă fotbal ade­vărat.

“Dacă cei de la Oţelul au fost motivaţi de CFR Cluj? Nu presupun, ci ştiu sigur! Îmi pare bine că le-am stricat planurile şi că am cîştigat”
Dorin Goian fundaş Steaua

“Multă răutate aici, pe teren la «ceferiţa». Probabil că aveau promişi mulţi bani şi de asta au jucat aşa”
Florin Lovin mijlocaş Steaua

“Mai avem nevoie de 3 victorii şi de un egal pentru a lua titlul. Nu ştiu unde anume să fie remiza, dar, dacă batem Timişoara şi Craiova, ar fi bun şi un egal cu Dinamo”
Mirel Rădoi mijlocaş Steaua

“O să plătească”

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, s-a luat de Gigi Becali, care îl ironizase pentru că a fost căsătorit de mai multe ori. “M-a deranjat mitocănia unuia care e chiar conducătorul lor şi vorbeşte de familia mea. Prea­cu­viosul nu ştie că în Biblie familia este sfîntă? Unul care a numărat oi toată viaţa nu este în măsură să-mi numere mie neves­te­le. O să plătească la un mo­ment dat!”, a tunat Marius Stan. “El vorbeşte de mine?! De ce nu zicea nimic cînd o trimitea pe prietena lui, una blondă, care cred că e nevasta lui, să-mi ceară bani, iar eu îi dădeam?”, a re­pli­cat patronul Stelei.

Stan certat

Imediat după golul lui Pleşan, antrenorul Petre Grigoraş a plecat spre vestiare admo­nestîndu-l pe Daniel Stan. Tehnicianul i-a re­pro­şat vîrfului că nu a venit în careu la cornerul din care au mar­cat steliştii. Finalul partidei l-a prins totuşi pe Grigoraş lîngă te­ren, el urmărind jocul din gura tunelului. Tehnicianul a plecat apoi foarte nervos spre vestiare, unde şi-a aşteptat jucătorii.

“Mi-e greaţă!”

Petre Grigoraş a comentat în termeni sarcastici permanentele suspiciuni legate de motivarea echipei din partea unor cluburi interesate la titlu: “Da, a venit un TIR plin cu bani pentru noi la partida cu Steaua! Hai, domn’e, să fim serioşi, au devenit plictisi­toare toate chestiunile astea! Sînt poveşti nemuritoare, de care mie deja îmi este greaţă! Trucuri ieftine ale echipelor mari, care încearcă să destabilizeze ves­tiarul adversarelor, dar eu le-am explicat jucătorilor că numai cine nu gîndeşte poate să pună botu’ la astfel de vrăjeli!”.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
 •  21 Aprilie 2008, 00:42

respect jucatorii care au facut istorie dar nu pot respecta stana 1(steaua de azi) care cerseste cate un penalty sau culmea ca marcheaza in ultimul minut...pacat de voi oitelor in frunte cu berbecul vostru radoi sau mai noi "preacuviosul" plesan care mai musca putin din branza ciobanului...HAIDE U!

 •  20 Aprilie 2008, 12:03

Bai raptor, nu mai vorbi mai atit de suporterii stelei, uita-te la ai vostri care cereau blatul pe fata in fata cfr-ului. Nu ati cerut voi sa se dea la o parte echipa voastra in meciul cu cfr-ul ? Ce tot faci pe moralistul ca nu tine!

 •  20 Aprilie 2008, 11:31

bai raptor ..tu te numeri printre gloata de imbecili care din ciuda critica mereu Steaua.nu mai vorbi ba tu k tu esti un nimic si nu ai de unde sa stii nimic.stati dracu` in banca voastra nu mai postati tot felul de baliverne!!! Steaua va fi mereu ambasadoarea fotbalului romanesc in UCL si in toata lumea!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează