FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Intră-n pîine » Timo Gebhart merge ceas la antrenamente: va debuta pentru Steaua în amicalul cu Djurgardens

Timo Gebhart i-a impresionat pe stelişti prin forţa sa
Timo Gebhart i-a impresionat pe stelişti prin forţa sa

Articol de , - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 00:00

Germanul care poate juca pe orice post în zona mediană ofensivă va îmbrăca tricoul roş-albastru cu Djurgardens. În ţară, vrea să înveţe româna.

Timo Gebhart este gata şi de fotbal. Unul dintre fotbaliştii-vedetă aduşi de Steaua în această iarnă va debuta mîine seară în tricoul campionilor, în amicalul cu Djurgardens, care va începe de la ora 19:00.

Laurenţiu Reghecampf vrea să vadă dacă germanul poate fi o soluţie şi pentru prima etapă din 2016, pe 15 februarie, contra Concordiei, la Chiajna.

Pînă acum, Gebhart n-a ratat nici un antrenament, iar aseară a arătat că poate susţine un tempo ridicat, aşa cum cere tehnicianul. Nu este exclus ca el să fie chiar titularizat cu suedezii.

"Fizicul lui Piovaccari"

Fostul coleg al lui Marica de la Stuttgart s-a acomodat deja cu noii coechipieri. Mai mult, atunci cînd va ajunge în România, Timo le-a mărturisit colegilor că va dori să înceapă cursurile de limba română spre a-i fi mai uşor să comunice pe teren. Momentan, Ciprian este cel care-l ajută în dialogul cu colegii, dar şi Reghe, şi Neubert îl sprijină pe neamţ.

Gebhart i-a impresionat deja pe stelişti. "Are fizicul lui Piovaccari. Şi are un fel de a proteja mingea, astfel că e aproape imposibil să i-o iei. Plus că are forţă cînd şutează, mai trebuie doar să intre în sistemul de joc şi va fi greu de scos din echipă", au mărturisit roş-albaştrii.

Marica la sală, Chipciu pe teren

Ciprian Marica nu se ştie dacă va juca împotriva suedezilor, mîine seară. Atacantul a făcut ieri antrenament separat, la sala de forţă, încă se resimte după duelurile cu cei de la Ludogoreţ de duminică.

În schimb, Alex Chipciu se pregăteşte la intensitate maximă, nu resimte nici o durere după problemele medicale ce l-au ţinut departe de gazon spre finalul sezonului de toamnă. Şi Nicuşor Stanciu, absent cu bulgarii, se antrenează normal, nu mai are dureri musculare.

Tamaş, de azi în program

Gabriel Tamaş a ajuns azi-noapte în Antalya, făcînd joncţiunea cu echipa stelistă. După un test fizic, care a devenit deja obligatoriu la campioni, urmează să semneze contractul cu roş-albaştrii. Fostul fundaş al lui Cardiff City ar trebui să se antreneze de astăzi cu noii coechipieri, el poate chiar să joace contra lui Djurgardens, întrucît este cu pregătirea la zi, evoluînd pentru galezi în urmă cu două săptămîni.

Kharja, în campionat

Houssine Kharja nu va juca în amicalele iernii din Antalya. E clar, Reghe nu va risca să-l folosească. Mijlocaşul încă se antrenează separat o bună parte din şedinţele de pregătire, va începe să joace în partidele oficiale atunci cînd va fi apt. Dar nu mai devreme de luna martie.

Antrenament, nu aroganţă

Dacă la meciul "naţionalei" cu Torpedo Kutaisi (5-1), Reghe şi steliştii au preferat să vină să vadă partida, vreme de 35 de minute, aseară, antrenorul a ţinut şedinţă de pregătire în acelaşi timp cu  amicalul "tricolorilor". Mai mult, Reghe a permis accesul media la
antrenament.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  03 Februarie 2016, 12:03
Postat de kilimanjaro pe 03 Februarie 2016, 10:56

Un cutitar condamnat care,binenteles nu a gasit loc deacat in banda altui condamnat :)))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Februarie 2016, 10:56

Un cutitar condamnat care,binenteles nu a gasit loc deacat in banda altui condamnat :)))))

demolarii
demolarii  •  03 Februarie 2016, 10:33

Dupa reprosurile si comentariile facute de oficialii FCSB, credeam ca ei joaca macar cu echipe italiene de prima divizie, gen Sassuolo. Dar e doar praf in ochii orbului.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează