FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Învinși de rușii din liga a 2-a » Un vîrf dorit de Steaua a semnat cu o echipă anonimă

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 00:00

Steaua l-a dorit în această vară și pe Bougouhi de la FC Shirak, golgeterul Armeniei, dar acesta a ajuns la o nou-promovată în liga secundă din Rusia.

Roș-albaștrii s-au mișcat greu în această vară pe piața transferurilor. Deși au trecut mai bine de două luni de la reunirea echipei, campioana României nu are nici acum lotul complet.

Ultima achiziție este Drissa Diarrassouba, un mijlocaş ofensiv de 20 de ani care a evoluat în ultimul sezon în Armenia, la FC Shirak, locul 3 în sezonul precedent. Acesta nu a fost însă ținta principală a Stelei de la formația armeană.

Steliștii l-au dorit pe Jean-Jacques Bougouhi (foto 2), tot un fotbalist ivorian. Acesta are 23 de ani și evoluează ca atacant, iar în sezonul trecut a fost golgeterul campionatului.

Totuși, Bougouhi n-a mai ajuns în România pentru că s-a săturat să aștepte oferta roș-albaștrilor și a preferat să dea curs alteia, venită din Rusia, de la Torpedo Armavir.

Formația respectivă este nou-promovată în eșalonul secund, luptă în acest sezon pentru evitarea retrogradării și are un stadion de doar 3.500 de locuri.

Mihai Stoichiță, care a fost selecționerul Armeniei și antrenorul celor de la Pyunik Erevan, a declarat la DolceSport că l-a surprins transferul lui Diarrassouba: "Eu știam că Steaua monitorizează de mai mult timp un alt vîrf de la Shirak. Despre băiatul ăsta nu pot spune nimic, nu-l cunosc".

1.400.000 €a plătit Steaua pentru cele 8 transferuri din această vară, cei mai scumpi fiind Tade şi Muniru, cîte 500.000 de euro

"Să nu credem că la Shirak joacă cine știe ce mari valori! Se poate ca Diarrassouba să fie o lovitură. Se mai nimerește să găsești flori din astea de cîmp" Mihai Stoichiță, fost selecționer Armenia

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează