FOTBAL  »  Superliga  »  INVITAȚIE

VIDEO EXCLUSIV Invitație oficială pentru Eugen Neagoe la Sepsi: „Mereu e binevenit aici, îl așteptăm cu mare drag”

Eugen Neagoe, pe vremea când antrena la Sepsi
Eugen Neagoe, pe vremea când antrena la Sepsi

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 12:15

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, și-a schimbat discursul față de acum două luni, când după 1-5 cu FCSB, acasă, tuna și fulgera: „Cred că o să-i duc pe jucători la mine la brutărie, să vadă cât de greu și cu muncă se câștigă o pâine cinstită!”, spunea acesta în mai. 

Luni seară, după 0-0 cu roș-albaștrii, finanțatorul covăsnenilor a declarat pentru GSP.RO: „Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, chiar voiam să-i felicit. Fotbalul este un joc și cu FCSB am arătat că avem inimă. Am avut și trei ocazii clare, puteam chiar câștiga. Nu i-am mai dus pe băieți la pâine, să coacă, la brutărie, fiindcă am schimbat băieții. Și a venit o altă generație, iar eu sper că aceasta nu are nevoie s-o duc la brutărie, ci doar de experiență, iar cu încă 2-3 jucători să arătăm mai bine.

Play-off? Nu se știe, noi avem o vorbă: «Nu în fiecare an este primăvară». E prea departe să vorbim de play-off, important e să jucăm pentru suporterii aceștia minunați. Iar dacă va fi să fim în play-out, nu e nicio problemă, dar să arătăm fotbal”.

Mesaj pentru Eugen Neagoe

Dioszegi nu a uitat de omul care a dus Sepsi în play-off, Eugen Neagoe, care a trecut prin clipe teribile duminică seară, când era să moară pe banca lui Dinamo.

 

„Mesajul e clar: să se însănătoșească rapid și bine. Fotbalul românesc are nevoie de Eugen Neagoe. Eu chiar îl invit la Sfântu Gheorghe în lojă, întotdeauna are un loc și e mereu binevenit. Important e să se facă bine cât mai repede. Îl așteptăm cu mare drag", a transmis omul de afaceri.

Vezi și: EXCLUSIV Surpriză de proporții: Eugen Neagoe merge la CFR Cluj! » Negocieri din spital

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează