FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ioan Andone regretă că s-a întors la Dinamo: "Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea! Nu mi-au adus niciun jucător, Mutu nu s-a implicat deloc"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 17:56

Ioan Andone a afirmat că alegerea de a veni la Dinamo în mai 2016 a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa de antrenor, având în vedere că nu a beneficiat de susținerea conducerii.

"Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea a fost să vin la Dinamo în perioada asta. Nu știu ce căutam aici la 57 de ani. Reconstrucție se face la 40 de ani.

Mutu nu s-a implicat deloc cât am fost eu acolo. Am avut listă de transferuri, niciun jucător nu mi s-a adus. L-am găsit pe Romera, pentru că n-am putut să-l aduc pe Săpunaru. L-am inventat pe Lazăr. L-am vrut liber pe Elhamed, l-am găsit liber pe Azer Busuladzici.

Contra n-are nicio condiție în plus față pe mine. Dar nu sunt oferte pentru cei care ar putea fi vânduți", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Ultimul mandat al lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo a durat din mai 2016 până în februarie 2017, când a fost înlocuit de Cosmin Contra. În cele 23 de meciuri pe care Dinamo le-a jucat sub comanda "Fălcosului" în Liga 1, "câinii" au înregistrat 9 victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
zecs93
zecs93  •  01 August 2017, 04:28

Nu ti-ar fi rusine ANdone, cica pe Elhamed l-am vrut dar nu a dorit conducerea cand baiatu a spus clar ca antrenoru nu la mai dorit si stiu sigur ca ai zis tu ca cei care nu vor sa vina la Dinamo nu trebuie trasi de ei , dar baiatu ala nu a putut ca nu i-au dat drumu belgienii de la GENT la timp, si dupa ce a ramas liber nu l-ai mai vrut tu ca deh, marele andone -danone are orogliu , d aia cu tine am fost aproape sa ratam playouff, daca mai ramaneai suta la suta il pierdeam si nu mai prindeam noi locu 3 deci nici loc de europa, hai valeaaaaaaa, si noi am facut o alegere proasta cand te-am ales antrenoru lui Dinamo, du-te si da iarba la camile !!!

tinn
tinn  •  31 Iulie 2017, 23:51
Postat de fecesebist_postdecembrist pe 31 Iulie 2017, 19:21

Off Topic : Creșterea prețurilor la grâu și făină, dar și a costurilor cu forța de muncă odată cu majorarea salariului minim la 1.450 de lei este posibil ca pâinea să se scumpească cu până la 10%. Sunt premise pentru ca prețul pâinii să mai crească în această perioadă, motivat de patru elemente. În primul rând, prețul grâului a crescut de la 1 martie cu 7-8 procente datorită cererii mari de grâu la export, iar prin acest export se diminuează și cantitatea de grâu care ne rămâne la dispoziție.

Lol, imi place cat mai apare cate unul cu teoria conspiratiei :))

tinn
tinn  •  31 Iulie 2017, 23:48

Cu ce bani Ando?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close