FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ioan Niculae blochează un transfer dorit de Şumudică: "Îl vreau în continuare"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 19:52

Vasile Maftei, 34 de ani, s-a despărţit de ASA Tîrgu Mureş, după ce vicecampioanei României i-au fost blocate conturile de DNA şi oficialii tîrgmureşeni i-au propus un nou contract.

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, s-a arătat interesat de serviciile fundaşului, însă a întîmpinat greutăţi din partea patronului giurgiuvean.

"Maftei este un jucător pe care mi l-am dorit și îl vreau în continuare, dar cei din conducere n-au fost de acord din cauza vîrstei. Vasile este un fotbalist extraordinar, ne-am înțeles foarte bine la Chiajna, mi-ar fi plăcut să-l am și la Astra.

Va fi o mare pierdere pentru ASA și un mare cîștig pentru cine îl va lua. Deși are 34 de ani, am aflat că a fost cel mai bun jucător din pregătiri la ASA", a spus Şumudică la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ftwraku
ftwraku  •  06 Iulie 2015, 20:22
Postat de valentincronic pe 06 Iulie 2015, 20:10

Turcii transfera de milioane si noi ne scartaim la maftei..*** in fotbalul din romania

tu crezi ca daca venea Etoo in liga 1 rupeam europa in doua? ori Ronaldinho care a depasit 35 de ani? asa s-a dus si kuyt dupa 30 de ani in turcia de la liverpool la fener si mama-mama,super transfer...ori wesley sneijder care plictisit de fotbal a facut *** praf....Uita-te ca turcia infara de *** de CM din 2002,este mai penibila decat noi...in grupa cu noi nu a prins nici barajul,iar acum nu se califica nici la porcaria asta de CE...iar in UCL tot din grupe ies si ei de cele mai multe ori....turci sunt singurii mai inepti decat comunitatile '***' din Europa.... mentalitatea truceasca a transformat estul europei in ***....diferenta dintre est si vest de civlizatie se 'datoreaza' lor....pe Etoo si Ronaldinho nu i-as lua nici gratis daca as avea un club de fotbal in liga1:P si van persie o sa joac ela misto,la fel ca sneijder sau ca kuyt,luis garcia si care au mai fost pe acolo:P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  06 Iulie 2015, 20:17
Postat de valentincronic pe 06 Iulie 2015, 20:10

Turcii transfera de milioane si noi ne scartaim la maftei..*** in fotbalul din romania

lasa-ma ,ai dat cu bata in balta...Turcia este CEL MAI PROST exemplu de urmat...doar *** sunt mai inepti? ce sa zic,s-a dus acolo Eto'o la 70 de ani,Ronaldinho dupa experienta din Mexic si la vreo 35 de ani si Van Persie care o sa joace la misto....turcaletii sunt,au fost si vor fi mereu penibili....singurul lor avantaj a fost cel numeric....asa si acum,la o populatie de 80 de milioane care se inmultueste mai repede decat ***,normal ca o sa ai 10-100 de peseudo-investitori care vor arunca cu banetu....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gannicus2014
gannicus2014  •  06 Iulie 2015, 20:10

tardiv , mey Strumfulica , Maftei a semnat cu Voluntari

Vezi toate comentariile (4)
Comentează