FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Ion Crăciunescu, mesaj dur către omul lui Răzvan Burleanu: „Vrem să învățăm fotbal la fără frecvență? Domnul ministru Stroe nu e venit de la vulcanizare”

Gabriel Bodescu, omul de încredere al lui Răzvan Burleanu
Gabriel Bodescu, omul de încredere al lui Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 21:36

Ion Crăciunescu, un aprig contestatar al administrației Răzvan Burleanu, a avut din un discurs dur la adresa celor de la FRF. De data aceasta, Gabriel Bodescu,  secretarul general-adjunct al Federației, a intrat în vizorul fostului arbitru.

Poate el să discute ca reprezentant al FRF despre o problemă așa serioasă? Poate să vorbească despre probleme tehnice? Dânsul este acolo, dar lucruri astea nu se fac așa pe... Da, cred că ministrul Stroe e specialist. Probabil, nu-l cunosc. Dar nu cred că el a venit de la vulcanizare (n.r. Bodescu a deținut în trecut o vulcanizare la Brașov). Nu am nimic cu cei care vulcanizarea. Am dat la Vâlcea peste niște oameni excepționali.

Dar una e una și alta e alta. Aș vrea ca în fotbal să fie oameni care se pricep la fotbal. Domnul Burleanu a fost ales democratic, nu am nicio problemă cu asta. Am o problemă când vorbim de competența unora în domeniu. Vrem să învățăm fotbal la fără frecvență? ”, a declarat Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

VIDEO Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

 Citește mai multe știri din Liga 1:  

Răzvan Burleanu reacție după anunțul MTS: „Asta e propunerea noastră” » Două scenarii avansate de FRF: „Dacă nu se întâmplă asta, nu terminăm la timp”

EXCLUSIV Vasile Șiman reacționează vehement în cazul lui Ionuț Șerban: „Să terminăm cu circul ăsta de 2 bani! Unde să se transfere? Problema e la Dinamo”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
520143398153430
Pavel Radu  •  06 Mai 2020, 08:14

Craciunescule , ministru Stroe o fi vreun absolvent al MIT-ului ?!

111855873007282
Un Timisorean  •  06 Mai 2020, 07:39

Nu, a venit de la Brutarie. Ministru' asta I.Stroie, e venit din cosmos, pe ce lume traieste ? Pai cum sa bagi fotbalistii in izolare 15 zile, fara o testare prealabila ? Pai, unde au fost pina acum, pe Marte ? Treziti-va, bai. Daca va dat al de sus cap pe umeri, ginditi .

joze_maurinio
joze_maurinio  •  05 Mai 2020, 22:19

Asa domnu' Craciunila, baga, baga!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează