FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Dănciulescu rîde de Adi Popa » Cum a răspuns dinamovistul ironiilor lansate de stelist

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 11:12

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația echipei și i-a dat replica lui Adi Popa, mijlocașul Stelei care i-a ironizat pe "cîini". 

 "La Dinamo este o dorință mare de a obține trofee. Nu am mai luat campionatul de mult timp și vrem să îl cîștigăm iar. Eu sînt sigur că Negoiță nu va renunța la Dinamo. A scos echipa din faliment și nu pleacă pînă nu cîștigă un titlu 

Nu știu dacă Adi Popa a fost pe teren la ultimul meci cu Dinamo, cînd am cîștigat noi (n.r. 3-1)", a spus Dănciulescu la ProTV.

De unde a pornit totul

Adi Popa a declarat după ultimul meci al sezonului că ar vrea să joace cu Dinamo în Cupa României, pentru a mai cîștiga două meciuri împotriva formației alb-roșie, și că vrea încă două victorii și în play-off.

"Sincer, chiar îmi doresc să picăm cu ei în semifinalele Cupei, pentru că ar fi o atmosferă foarte frumoasă pe Național Arena și nu mi-ar strica încă 4 victorii cu Dinamo la palmares. N-avem ce revanșă să îmi iau, pentru că am 7 sau 8 victorii în 3-4 ani la Steaua contra lor" , a spus Adi Popa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
gicab
gicab  •  31 Decembrie 2015, 12:34

Fraierilor Danuciu nu a ras niciodată de cineva.

fangigi
fangigi  •  28 Decembrie 2015, 20:41

Adi Popa zis si Damigeana!:)))

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  28 Decembrie 2015, 19:54

La care steaua ,,butoias mic si gras,, ca la fcsb(daca nu stiai) echipa la care ,,joci mai mult sarba in caruta,, nu prea se vede vre-o victorie, poate o ,,vede,, gheorghe, intreaba-l !!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează