FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Chirilă, discurs fără menajamente: „Orice decizie greșită la Dinamo înseamnă FALIMENT. Situația e critică” + „Dacă se întâmplă asta, se curăță!”

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 09:23 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 10:48

Ionuț Chirilă (57 de ani), antrenor liber de contract, a comentat situația de la Dinamo, care s-a despărțit de Ovidiu Burcă și e în căutarea unui nou tehnician.

În direct la GSP Live, Chirilă a catalogat situația de la Dinamo drept „critică”. Crede că orice decizie greșită a conducerii ar putea duce clubul către faliment.

Dinamo l-a ofertat pe antrenorul-revelație, cu trecut stelist! Răspunsul a venit IMEDIAT
DINAMO
Dinamo l-a ofertat pe antrenorul-revelație, cu trecut stelist! Răspunsul a venit IMEDIAT

Ionuț Chirilă: „Dinamo e într-o situație critică, orice decizie critică înseamnă faliment”

„Orice mișcare greșită poate să însemne faliment financiar și fotbalistic. Dinamo avea nevoie de un om care să creeze o forță colectivă, care să echilibreze diferența de valori individuale superioare dintre ea și FCSB, CFR, Farul, Sepsi, Oțelul, ca să nu mai zic de alte echipe. 

Dinamo trebuia să dezvolte forța colectivă pentru a face puncte. Dinamo nu a avut forța de joc și de șoc ca în momentul acesta să se echilibreze. Din păcate pentru Burcă, el a avut o mică experiență în această profesie și a căzut într-un moment extrem de dificil la Dinamo. 

Burcă poate să devină un antrenor bun dacă va trece prin toate etapele meseriei, copii, juniori, națională de juniori, 2-3 echipe de Liga 2, 2-3 echipe de Liga 1, pentru a putea gestiona Dinamo. Dinamo e într-o situație critică, în care acționarii trebuie să ia o decizie crucială pentru viitorul echipei. Se vorbește că Dinamo are nevoie de 7 jucători. Dacă face asta, Dinamo se curăță. 

Eu spun un lucru. Trebuie să devină o echipă, aici este secretul. Jucătorii lui Dinamo, despre care toată lumea crede că nu au valoare, pot fi de 3 ori mai buni. Punct. Dinamo trebuie să o ia pe un singur drum. Dacă o ia în stânga sau în dreapta, intră în faliment. Trebuie să producă, nu să ceară”, a declarat Ionuț Chirilă, la GSP Live.

Citește și:

O glorie de la Dinamo știe unde s-a greșit grav: „Nu a fost în regulă”
DINAMO
O glorie de la Dinamo știe unde s-a greșit grav: „Nu a fost în regulă”
Ovidiu Burcă a evitat un singur conducător de la Dinamo în discursul de adio: i-a menționat pe toți în afară de el!
DINAMO
Ovidiu Burcă a evitat un singur conducător de la Dinamo în discursul de adio: i-a menționat pe toți în afară de el!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  30 Noiembrie 2023, 22:49

Chirila poate sa fie presedinte, director sportiv, antrenor etc..

Jumygool
Jumygool  •  30 Noiembrie 2023, 14:46

Un circar vânzător de pantofi din portbagaj.

Adriann_1
Adriann_1  •  30 Noiembrie 2023, 11:35

"Din păcate pentru Burcă, el a avut o mică experiență în această profesie și a căzut într-un moment extrem de dificil la Dinamo. Burcă poate să devină un antrenor bun dacă va trece prin toate etapele meseriei, copii, juniori, națională de juniori, 2-3 echipe de Liga 2, 2-3 echipe de Liga 1, pentru a putea gestiona Dinamo. " BA CHIRILA, TU PE CINE AI PROMOVAT IN LIGA 1? :)) Ca eu nu sunt fan Burca si L1 pare o palarie prea mare pentru el in momentul asta DAR TU N-AI FACUT NICI CAT EL CA ANTRENOR :)) Lasa-i ma sa vorbeasca pe unii care au promovat in L1 si pe urma s-au mentinut acolo cu lot de L2. Sau pe unii care au mers in cupele europene, au terminat in primele 3, s-au batut la trofee etc etc. Pe tine ce te recomanda, faptul ca ai retrogradat cu UTA in 2007? Asa ceva... :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează