FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță a anunțat ce va face cu clubul » A lămurit și cazul plecării lui Mutu + Câți jucători vrea să transfere

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 17:58

Ionuț Negoiță a ajuns în cantonamentul lui Dinamo din Spania și a văzut meciul câștigat cu liderul din Zweite Bundesliga, Eintracht Braunschweig, scor 1-0.

Patronul dinamovist s-a arătat mulțumit de jocul echipei, însă anunță minimum două transferuri în această iarnă.

"Sunt mulțumit de echipă, important e că pregătirea merge bine. Jucătorii sunt motivați, implicați. Sper ca în a doua parte a campionatului să jucăm mai bine ca în prima parte. Mă bucur foarte mult că suntem în toate cele 3 competiții și ne gândim la trofee.

Vara trecută am fost criticați că nu vin jucători, dar până la urmă au venit și jucătorii au fost foarte buni. Și acum la fel, vrem să alegem jucătorii cu foarte mare atenție. Avem nevoie de doi, maximum trei jucători. Noi, spre deosebire de alte cluburi, avem și academie. Trebuie să punem în valoare și investiția în jucători tineri", a declarat Negoiță la TV Dolce Sport.

Negoiță spune că nu îi va vinde clubului lui Nicolae Badea, deși fostul șef dinamovist a câștigat un proces cu acesta și Negoiță e obligat să-i plătească două milioane de euro.

"Nimeni nu trebuie să-și facă griji în cazul meu cu Badea. Nu intru în detalii. Eu am o relație corectă cu domnul Badea. Prioritatea mea rămâne Dinamo. Eu rămân finanțatorul lui Dinamo. Nu se pune problema să plec", a adăugat Negoiță.

Patronul dinamovist a abordat și problema unei eventuale plecări a lui Adrian Mutu: "Noi vrem să continuăm cu Mutu, din câte știu și el vrea același lucru. Suntem mulțumiți de ce face aici. Noi suntem o echipă și facem lucrurile împreună".

...despre transferurile din această iarnă: "Eu n-am vrut să-l las pe Gnohere la Steaua, dar dacă a vrut neapărat n-am putut să-l ținem cu forța. Clubul a pierdut foarte mulți bani față de vara trecută. Clubul e pe plus, important e că avem stabilitate. Lazăr și-a dorit foarte mult să plece și l-am înțeles. Noi vom găsi soluții. Are și el o vârstă și m-aș bucura pentru el să se realizeze financiar. Sunt mulțumit de Ioan Andone, nu se pune problema să plece. Lucrurile merg într-o direcție bună"

AMICALELE URMĂTOARE

DINAMO vs Zurich (Elveția)
24 ianuarie, ora 16:00 (ora locală) - stadion LA LINEA
DINAMO vs Videoton (Ungaria)
27 ianuarie, ora 11:00 (ora locală) - stadion DAMA DE NOCHE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  21 Ianuarie 2017, 15:53
Postat de valyomanyd pe 20 Ianuarie 2017, 21:27

Gymd, acest randoom al dinamovistilor :)))) iar face pe impresarul :)))Negoita spune ca face doua maxim trei transferuri , si el vrea patru :)))) Poti s-o bagi si pe aia cu, DACA nu venea oferta de afara pentru Radut, semna cu Dinamo :))))

Nu o bag eu, a declarat el cumetre :)))) ca Dinamo e prima varianta din tara !!! Hai baga una de jaleeeeeee !!! :)))

1413477815350903
Carol Balazs  •  21 Ianuarie 2017, 09:00

D-lor de la Dinamo,dle Negoita ! Puteti explica coerent si pe intelesul tuturor prezenta lui Mutu in staful de conducere,el cu antecedente de betiv si drogat,tipul de om care nu-si respecta familia ? Ce exemplu poate fi pt. tinerii fotbalisti ? Rusine sa va fie !!!!!!!

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  21 Ianuarie 2017, 00:58

Domnu Negoita puteti sa spuneti ce doriti sa faceti ce vreti da o sa vina timpul cand o sa regreti ce faci acum ,cu Lazar,cu Anton, si cu cine mai urmeaza, a dat socoteala Borcea! La toti ne vine randu cu comision sau fara,da repet circulati cu o masina care nu va permiteti si nu merge pe gaz !Sa-i bagati instalatie !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează