FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuţ Negoiță a hotărât! Ce se întâmplă cu Andone!

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 20:05

Dinamo se află într-o situaţia dificilă, fiind pe locul 5, la 7 puncte în urma Stelei.

Fanii lui Dinamo sunt nemulţumiţi de jocul echipei, iar la meciul cu Chiajna, 0-1, i-au cerut demisia lui Andone. Finanţatorul Ionuţ Negoiţă a vorbit despre situaţia clubului şi a spus că nu îl va da afară pe actualul antrenor.

"Nu se pune problema unei schimbări de antrenor, sub nicio formă. Sunt adeptul continuității şi al proiectelor pe termen lung. Nici nu m-am gândit să îl dau afară pe Andone şi cu atât mai puțin să discut despre așa ceva.

Chiar dacă pierdem la Botoșani (n.r. etapa viitoare) mergem mai departe. Nu se pune problema unei despărțiri de Andone", a spus Negoiţă la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
bigdeal
bigdeal  •  27 Septembrie 2016, 22:17
Postat de samertx pe 27 Septembrie 2016, 21:55

Ăștia sunt specialiști în a trata competițiile europene în starea lor naturală, pidosnică de felul ei, iau banii și gata, masca pe figură! Se dau accidentați în privința prestigiului. nu-i reprezintă! :))

Doar Dinamo tine la prestigiu. Neinvinsi in Europa de vreo 10 ani :))

juliusmad
juliusmad  •  27 Septembrie 2016, 22:13

multumim negoita :))

samertx
samertx  •  27 Septembrie 2016, 21:55
Postat de evil.. pe 27 Septembrie 2016, 21:46

Cam ce incearca si FCSB in Europa...

Ăștia sunt specialiști în a trata competițiile europene în starea lor naturală, pidosnică de felul ei, iau banii și gata, masca pe figură! Se dau accidentați în privința prestigiului. nu-i reprezintă! :))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close