FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - ACS POLI 3-1

Ionuț Popa a făcut o criză de nervi după înfrângerea în fața Concordiei: "În cazul în care conducerea nu e de acord cu asta, plec!" + Amenință că folosește juniorii la finala Cupei Ligii!

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 19:31

Ionuț Popa, antrenorul celor de la ACS Poli, s-a declarat extrem de dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-3.

Antrenorul a reclamat programul foarte încărcat al echipei sale, care a fost nevoită să joace din trei în trei zile din cauza faptului că ACS Poli este angrenată în toate cele trei competiții. 

"Ne-am propus să jucăm în toate competițiile, dar a intervenit oboseala, am avut și 5 indisponibili.

În semifinala Cupei cu Astra vrem să băgăm doar juniori, iar în finala Cupei Ligii doar juniori, așa cum Craiova și-a permis, cred că putem face și noi asta. În cazul în care conducerea nu e de acord, eu plec. Nu merg la meci, mă duc în excursie sau intru în concediu fără plată! Nu vreau să-mi bat joc de jucători. Tragem doar pentru campionat, atât vrem în acest final de sezon. Ceea ce se întâmplă cu programarea meciurilor acestei echipe e un mare semn de întrebare. Jucăm din trei în trei zile, nu se mai ține cont de nimic.

Pentru mine, trofeu este să rămân în Liga 1, nu Cupa României și Cupa Ligii. Ce trofee sunt astea? Eu țin mai mult la jucătorii mei decât la aceste trofee!", a declarat Ionuț Popa, la TV Dolce Sport.

Retrogradarea nu este jucată, un punct în plus față de noi nu cred că îi scapă. Credeți că totul este ușor pentru noi sau Chiajna? Noi credem în șansa noastră, încă putem să scăpăm și de baraj" Marius Croitoru, mijlocaș ACS Poli

ACS Poli a pierdut pe terenul Concordiei Chiajna, scor 1-3, și a revenit pe locul 6, cel ce asigură prezența la baraj (DETALII, AICI)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează