FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Ionuț Popa dă de pământ cu jucătorii săi după remiza de la Ploiești cu Juventus: "Îi calc în picioare în aceste două săptămâni, sunt tâmpiți!"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 22:50

Antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, Iounț Popa, e supărat pe jucătorii săi după 1-1 cu Juventus, la Ploiești. Tehnicianul bănățenilor se răzbună pe jucători, cărora le promite un program de pregătire spartan. 

"Își bat joc de munca echipei. Era singur Abraw, dai gol și faci 2-0. Era gata Cum să ratezi așa cum a făcut-o el? Puteam să iau bătaie dacă ăla n-o dădea în brațe la portar pe final. Nici nu mai știu ce să zic de rezultat.

Facem niște greșeli enorme! Cum să faci așa ceva? Tot antrenorul e de vină? Să mai plătească și ei. Normal că voiam să câștigăm, fiecare își dorește asta.

Normal că e presiune, o situație de stres. Dacă eu făceam ce trebuia să fac, eram în Columbia. Dacă eram acolo, portarul meu Curileac și Abraw erau împușcați. Escobar asta a pățit. Am pierdut atâtea puncte aiurea, aveam 28-29 de puncte", a zis Ionuț Popa la TV Digi Sport.

"Îi calc în picioare în aceste două săptămâni, sunt tâmpiți. Nu le dau liber, mă răzbun pe ei. Să plătească și ei acum, nu cu bani, cu sudoare. Nu numai eu să fiu de vină. Le dau pauză noaptea asta, până dimineață când ajungem la Timișoara. Le dau un program așa să le placă. Am făcut-o și la Iași, le-am dat 4 antrenamente și a venit primarul de mi-a zis că-i omor. Acum le dau Pizza, icre, să uite jocul de azi. Apoi antrenamente multe. Trebuie să uităm meciul ăsta și doar cu multe antrenamente faci asta. Până la Timișoara fac programul, unul frumos, așa ca pentru ei" Ionuț Popa la Telekom Sport

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Noiembrie 2017, 23:45
Postat de arsenie_b pe 06 Noiembrie 2017, 23:16

din nou rinamo e pastrata in preajma playoff-ului de echipe periferice aservite militiei, gen colentina sau voluntari

*** mă băiatule, nu știu cum poți spune atâtea *** într-un interval atat de scurt și apoi să le repeți uitând că le-ai mai spus !!!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Noiembrie 2017, 23:55

Cică la Ligă și la FRF sunt niște comiții, formate din niște indivizi care încasează cateva mii de euro pe lună și se plimbă prin Europa, dar nu iau nici o măsură la derapajele multiple ale acestui individ care se crede (culmea)...spiritual !!!! Un grobian care ”țese non-combaturi” prin Liga I și care azi dă o declarație ...elucubrantă pentru care ar trebui suspendat câteva luni ! ...Sau poate nu mai avem Comisia de Etică și Disciplină !?

143835872916688
 •  09 Noiembrie 2017, 18:24

In seara asta sotia lui Curileac si fica sa Casandra au plecat singurele la Londra la fratele sau. A pierdut biletul si ocazia de a fi la imprena in acest timp.Chiar a-ti uitat ce a facut Curileac la Medias sezonul trecut?. NU MERITA (CURI) ASA CEVA.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează