FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Ionuț Popa e nedumerit după ce clubul l-a dat afară pe jucătorul suspectat de legături cu mafia pariurilor: "A făcut-o intenționat sau asta era valoarea lui" » Cum a decurs rezilierea contractului

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 17:40

Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli Timișoara, a lămurit misterul plecării lui Josip Soljici de la echipă, contractul jucătorului suspectat de legături cu mafia pariurilor fiind reziliat azi.

"Am văzut că a fost pomenit numele lui în ancheta Gazetei Sporturilor. Noi am discutat cu el, el a spus că n-are nicio treabă. Greșeala lui din meciul cu Steaua a fost impardonabilă, la fel cum a făcut o greșeală neverosimilă, incredibilă, unică în meciul cu Gaz Metan din campionat. Am discutat iar cu el și am stabilit să-i reziliem contractul. Azi și-a luat «la revedere» de la colegi.

L-am apreciat pe Soljici din punct de vedere omenesc și al caracterului. N-am avut nicio informație până la ancheta Gazetei Sporturilor. Am luat legătura și cu impresarul lui și am vorbit despre asta. 

Am discutat această problemă cu conducerea și cu primarul orașului, inițal am spus să avem răbdare până la finalul acestor două meciuri rămase, dar s-a stabilit rezilierea contractului.

De multe ori nu crezi nici măcar în tine. Eu l-am apărat pe Soljici, nu-mi pare rău, dar lăsați-mă să am și eu niște semne de întrebare la care pentru moment nu găsesc răspuns. A făcut-o intenționat sau asta a fost valoarea lui? Sunt lucruri pe care nu le poți dovedi, dar îți pui întrebări", a spus Ionuț Popa, la TV Telekom Sport. 

Josip Soljici, fotbalist care a prins mai multe meciuri proaste în tricoul lui ACS Poli Timișoara, a reziliat astăzi contractul cu formația bănățeană (detalii pe larg + reacții, aici).

Soljici e jucătorul despre care GSP.ro a scris în urmă cu trei săptămâni că a fost angajatul mafiei pariurilor! El a fost suspect în 2009 în cel mai mare caz de trucare de meciuri investigat de procurorii germani. A fost transferat în Elveția și plătit de unul dintre capii rețelei, compatriotul său Marijo Cvrtak, condamnat ulterior la 5 ani și jumătate de închisoare. Citește AICI mai multe detalii despre acest caz!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează