FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 2-1

Ionuț Popa, extrem de supărat după jocul cu Dinamo: "Există o dușmănie pe noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 23:11

Ionut Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, s-a arătat mulțumit de jocul elevilor săi, deși echipa bănățeană a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-2, însă a fost extrem de supărat pentru că trupa lui e criticată pentru că a luat locul Rapidului în Liga 1.

"Putem dovedi în continuare că vom deveni o echipă bună. Meritul e al jucătorilor că au înțeles bine ce vreau de la ei. Au făcut un joc bun azi. Au jucat bine și în prima repriză când au existat două greșeli copilărești. Puteam pleca și cu un punct de aici, mă gândesc la faza în care Roșu a ratat singur cu portarul. 

De vreo 3-4 zile de când Poli a venit în Liga 1 există o dușmănie pe această echipă. Noi ne-am pregătit pentru Liga a doua. Nu e vina noastră că am revenit în primul eșalon. Vreau să fiu lăsat în pace să creez această echipă", a declarat Ionuț Popa la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lira
lira  •  31 Iulie 2016, 14:50

Daca Rapid este societate comerciala aflata in faliment de ce ura , ce discutii , ce vorbe inutile. Stai sa vezi cu Steaua cum ramane pana la urma.MApN va avea castig de cauza in justitie.Ce va urma ? Aceeasi situatie ca la Rapid , daca Becali iese pe minus. Regulile din UEFA sunt valabile peste tot iar la TAS nu merge cu daca si parca.

485809194904413
Costel Tudor  •  31 Iulie 2016, 11:40

Dle.Popa ,de așa-zisa dușmănie de care vorbiti ,vinovat este " marele " primar al Timișoarei . Prin declarațiile pe care le - a făcut in presa nu a reusit decât sa invrajbeasca iubitorii de fotbal împotriva echipei Dvs. Poate daca acele declarații erau făcute de un specialist in fotbal si nu de UNICUL afon din Romania In probleme de fotbal ,sunt convins ca alta era manifestarea suporterilor .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează