FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Ionuţ Popa, la capătul răbdării: "Renunţăm la antrenament şi mergem la ANAF. Merităm un salariu după atâtea luni!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 20:37

ACS Poli Timişoara s-a impus în deplasare de la Chiajna, scor 1-0, însă antrenorul Ionuţ Popa este nemulţumit de atmosfera creată în jurul echipei şi de situaţia financiară a formaţiei de pe Bega. 

"În prima repriză am jucat foarte bine. În a doua am condus jocul până în minutul 70. Am cedat iniţitiva, fiind fortaţi de accidentarea lui Cânu. Apoi s-a accidentat şi Bîrnoi.

Încă nu am adus toţi jucătorii la acelaşi nivel. Eu cred că în 2-3 luni un antrenor nu îşi poate pune la punct sistemul. L-am reprofilat pe Artean, s-a speriat şi el că a jucat aşa bine.  Avem jucători, dar nu avem o echipă deocamdată. Toată lumea zice «Avem echipă, rupem tot». Dar antrenorul unde dracu' o fi?

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Sa fim meseriaşi. Toată lumea prin oraş zice că suntem minuni fotbalistice. Repet, am jucători de calitate, dar ne trebuie timp", a declarat Ionuţ Popa la Look TV.

"Marţi toată echipa va merge la ANAF, vom renunţa la antrenament. Şi noi merităm un salariu după 5 luni. Dacă nu, înseamnă că oraşul nu mai vrea echipă. Cred că, dacă avem linişte, putem face o echipă bună. Dacă nu mai apar acele sloganuri comuniste, că echipa nu e pregătită, că am pierdut vestiarul, sigur reuşim", a spus Popa în legătură cu situaţia financiară a echipei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
prazburg1948
prazburg1948  •  16 Iulie 2017, 08:55
Postat de hodoni pe 16 Iulie 2017, 02:48

Problema ii la catunul cu pendula... Banatul plateste datoriile multor judete , noi nu putem sa ne tinem o echipa , oltenii si alte orase au voie...pana la urma facem din nou controlul pasapoartelor la Varciorova la intratea in Banat ...nu vedem alta solutie .

Mama e din Banat, oameni mai betivi si lenesi ca in Banat n-am vazut nicaieri in tara. Vezi sa nu mori de grija altora.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  16 Iulie 2017, 08:15

Traiasca Republica Banat-Transilvania!Miticii si ***,*** si *** ,la...puscarie( acolo unde e cazul!) iar restul la ...munca CINSTITA,NU la pomana si banii munciti de altii!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  16 Iulie 2017, 07:08
Postat de robotzel pe 15 Iulie 2017, 22:34

nu este nici o datorie catre nici o steaua. este doar ce cere csa. csa poate cere ce vrea ea. pana una alta nu este nici o decizie definitiva in nici o instanta legat de o asa zisa datorie de n-spe milioane cerute de MAPN. daca tu imi aprati undeva o decizie definitiva si cum s-a calculat aceasta suma este ok. daca nu inseamna ca mananci ce nu trebuie.

Orice prost dar orice prost stie ca STEAUA nu are nicio datorie, e uite ca mai e unul care doarme pe el si nu stie...nimic, asta e ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează