FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Iordănescu, detalii de culise despre războiul FCSB - CSA Steaua: "Există un moment când Becali va dori să revină în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 12:10

Anghel Iordănescu a vorbit despre conflictul dintre Clubul Sportiv al Armatei și Gigi Becali. Recunoaște că a încercat să calmeze spiritele între cele două părți, fără sorți de izbândă. 

"Să recunoaștem că s-au făcut multe greșeli în relația dintre Becali și MApN, dar trebuie să fim de acord și că Gigi Becali a investit și a adus bani salvând echipa într-o perioadă grea.

Pe de altă parte, Ministerul nu a reușit să se așeze la masa tratativelor si din cauza pozitiei de forță a lui Gigi Becali. Eu cred că, într-un final, după ce va fi modernizat stadionul, după Euro 2020 adică, probabil că și Gigi Becali își va dori ca echipa să se întoarcă în Ghencea.

Eu am încercat să intermediez conflictul, dar dintr-un motiv sau altul lucrurile au eșuat, chiar dacă eu am făcut un efort extrem de mare pentru a ajuta în acel moment", a spus Iordănescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
10202925648180625
Eugen Qy  •  31 Martie 2018, 23:58
Postat de steaua1986forever pe 29 Martie 2018, 16:33

In alte limbi oamenii de "buna credinta" ca crestinul asta (cititi intr-un cuvant) se numesc HOTI sau INFRACTORI. La noi, se gasesc oameni fara scoala care ii privesc ca pe niste semi-zei.

Sa stii ca si intre HOTI sunt diferite grade . Una e sa furi o ceapa sa un cartof din Piata de pe taraba sau un pachet de tigari de la chiosc si sa faci puscarie si cu totul alta e sa furi o INTREAGA Economie Nationala, Munti, Paduri, Gaze Naturale, Sare, Minereuri, Carbune , Titei, Ape Statatoare si Curgatoare, Terenuri, Orase, Si alte Localitati etc si sa nu faci niciun minut de PUSCARIE !!!!!!! Una e sa furi o pereche de ghete de Atletism, Rugby sau fotbal si cu totul altceva e sa furi Un Club de Fotbal in INTREGIME, dar mai ales E ALTCEVA sa POTI FURA Sectia de Fotbal a CELUI MAI TITRAT CLUB SPORTIV DIN ISTORIA ROMANIEI si prin "INGINERII FINANCIARE" sa o transformi in Club de Fotbal. ACUM VAD CA AU INCEPUT ROMANII SA INTELEAGA CA SECURITATEA a dat o LOVITURA MORTALA TARII NOASTRE, prin aripa ei TRADATOARE DE NEAM SI DE TARA !!! Cum credeti ca personaje ca *** au avut posibilitatea sa se infiltreze pana in CERCURILE Conducatoare ale MFA (ca asa se numea pe atunci ministerul respectiv) ? Mai am intrebari incomode si foarte incomode !!!! Incetul cu incetul ne vom scutura de capusele -sau mai rau decat capusele- care au DISTRUS Sportul romanesc si Fotbalul in special si mai apoi de celelalte CAPUSE care au Lichidat Tara Noastra !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

giuran
giuran  •  30 Martie 2018, 11:15
Postat de alex_1973 pe 29 Martie 2018, 21:46

Nea Puiu dar nu te întrebi dacă noi suporterii adevărați ai Stelei își doresc o asemenea asociere intre Steaua și niște puschariasi?Nu ne interesează acest personaj.suntem mulțumiți ca am scăpat de el.El sa fie sănătos cu FCS B ul lui sa și plătească așa zișii suporteri în continuare și sa ne lase pe npi.

Suporterii adevarati ai Stelei :)... Sunteti ca Cioaba voi, auto-proclamat regele rromilor de pretutindeni. Asa si voi. Doar voi sunteti suporterii adevarati, doar voi stiti ce inseamna Steaua, doar voi sunt cei mai noi, noi restul niste ***. Prietene, merg la meciurile Stelei din 1992, cred ca am vreo 4-500 la activ, pot fi considerat suporter adevarat ori este obligatoriu sa ii pup in fund pe Talpan, Petre si Boroi ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

giuran
giuran  •  30 Martie 2018, 11:11
Postat de Andrei Dumitrescu pe 29 Martie 2018, 19:05

stai linistit p0st@kul3 ca nu iti cere nimeni sa te intorci, vezi-ti de treaba ta si de echipa ta. In rest lasa legea sa vorbeasca!

Imi pare rau ca ti-am dat reply mai devreme, nu stiam cu cine am de-a face. Imi cer scuze, de obicei evit sa vorbesc cu persoanele care intai vorbesc si pe urma gandesc. La un simplu click ti-ai fi dat seama ce postac sunt, cred ca am aproximativ 200 de postari in 10 ani.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close