FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TG. MUREȘ 2-0

Iordănescu, după ce Pandurii a ajuns pe podium: "Echipa poate mai mult"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 22:53

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, a vorbit despre meciul cu ASA, 2-0.

"Este important că am adus încă trei puncte. Felicit băieții pentru cum au jucat și cum s-au motivat pentru acest meci. Este bine că avem o serie de rezultate pozitive și aducem puncte foarte mari, cu adversari de calibru.

Am fost foarte bine organizați și pragmatici. Am marcat cînd am avut ocazia și am gestionat bine atacurile de la ASA. Din păcate, de multe ori nu am fost agresivi și nu am făcut pressing ridicat.

Cred foarte mult în acest grup. Chiar dacă au plecat mulți jucători, cred că echipa poate mai mult. Acum avem un moral bun și vrem să avem mai multe ocazii. Este important să rămînem echilibrați și concentrați. Obiectivul este clar: clarificarea în play-off", a spus Iordănescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 Septembrie 2015, 00:11

cu ajutorul fluierasilor sigur ca poate mai mult! rusineeeeeeeeeeeeeeeee! asa tata asa fiu

romelo777
romelo777  •  19 Septembrie 2015, 10:47
Postat de conasu_boeru pe 19 Septembrie 2015, 00:00

Marele Edward-inima de leu, descendent al dinastiei pupatorilor de iconite, NU ZICE NIMIC DE ARBITRAJUL SCANDALOS !!!! ??? Dupa 2-2 cu Dinamo, facea spume la gura dupa un arbitraj in care culmea tot ei erau avantajati !!!!!!!!!

ipocrit dar narcis il intrece,dupa meci ziceau ca nu au vazut reluarile dar in alte meciuri repede ziceau ca le-a vazut si ca au fost dezavantajat!oricum sunt doi slabi amandoi!

breitner
breitner  •  19 Septembrie 2015, 08:31
Postat de conasu_boeru pe 18 Septembrie 2015, 23:56

Atunci sunt in conflict de interese, comisiile FRF cu Comisiile Ligii si ci CCA !!!! Tot mai des Pandurii sunt ajutati si protejati ! Sa fie vreo legatura ca antrenorul Pandurilor are acelasi nume cu al unui angajat al FRF ?! Prea ridica astia steagul aiurea, ba anuleaza golurile adversarilor, ba nu le dau penalti-uri meritate, ba le da afara jucatorii foarte usor, de galbene nu mai vorbesc ! Ce sa fie ?!

Este simplu, vine iarna si toata lumea are nevoie de carbuni! Inca nu v-ati dat seama ca doar carbunii ii tin in liga 1?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează