FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Iordănescu regretă o decizie de pe banca naționalei » Cărui jucător i-a făcut o mare nedreptate: "Nu mi-o pot ierta"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 17:06

Anghel Iordănescu a împlinit astăzi 67 de ani, însă recunoaște că are un mare regret legat de cariera sa.

Fost selecționer al României și fost antrenor al Stelei, Iordănescu regretă faptul că nu l-a luat pe Marius Lăcătuș la Campionatul Mondial din 1994.

"I-am făcut o mare nedreptate lui Marius, pentru că nu l-am luat la Mondialul din SUA 1994, pe care nu mi-o voi ierta", a declarat Anghel Iordanescu pentru site-ul eusunt12.

Tata Puiu a povestit și o întâmplare dinaintea Campionatului Mondial din Statele Unite ale Americii când era să fie dat afară de la cârma naționalei României.

"Tricolorii" au ajuns atunci până în sferturile de finală, fiind eliminați la loviturile de departajare de Suedia.

"În 1994, era să fiu dat afară de la națională, cu câteva zile înainte de turneul final din SUA! Mircea Angelescu, care avea funcție onorifică la FRF, dar despre care se spunea că el conducea,  de fapt, federația, i-a spus președintelui Mircea Sandu: «Uite, băieții mi-au spus că a fost prea dură pregătirea în Italia. Să-l dăm afară pe Iordănescu!».

Eram în America, după amicalul cu Suedia, încheiat la egalitate, iar Mircea Sandu a decis să nu mă schimbe. Îi era și lui, probabil, teamă să nu ne facem de râs în lume! Eram deja la Mondiale", a adăugat "Generalul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
robert1205
robert1205  •  04 Mai 2017, 23:12

Ştefan Preda , Iulian Chiriţă , Corneliu Papură, Marian Ivan, au fost la Mondialul din SUA 1994.Ion Vlădoiu va rămâne memorabil datorită unui gest nesportiv dint-un meci disputat împotriva Elveţiei (0-4), la Mondialul American. Atunci, la doar câteva zeci de secunde după ce a intrat pe teren, a primit cartonaşul roşu, ASTA E SELECTIA GENERALULUI la CM 94 din SUA . Greul a fost dus de doar 16 jucatori adevarati generatia de aur. Ioan Ovidiu Sabău TREBUIA SELECTIONAT. Poate cu Suedia eram mai proaspeti daca era sectia facut CORECT.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  04 Mai 2017, 21:01

Da Luce de Nord cand isi va cere iertare ca a lasat acasa toata Steaua si Romania in 1986 ? Niciodata !

gumbo
gumbo  •  04 Mai 2017, 20:04

Of, Doamne, Doamne! Il lăsa acasă pe Răducioiu în 94??? Bine că n-a repetat greșeala lui nea Imi din 90!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close