FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASTRA 3-1

Iordănescu trage concluziile după înfrângerea cu Voluntari, 1-3, și își ceartă jucătorii: "Nu e treaba lor să comenteze arbitrajul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 23:14

Edward Iordănescu a vorbit după înfrângerea Astrei de la Ploiești cu FC Voluntari, scor 3-1. Contestă penalty-ul acordat celor de la Voluntari la hențul lui Bejan, dar este contrazis de Cristi Balaj. 

"Ne așteptam la un joc foarte greu, asta și datorită adversarului. Nu întâmplător au câștigat două trofee. Sunt omogeni și maturi. La noi e mai greu de format o echipă peste noapte.

Știam că va conta mult și oboseala. Noi în 11 zile am avut 4 jocuri. Am făcut o echipă din mers. Știam că va fi un consum foarte mare și că nu vom avea energia necesară de a duce acest joc.

Am văzut după joc faza penalty-ul. Am o părere formată, dar nu o voi expune în public. Dacă arbitrul așa a văzut, ok, e în regulă. Voi discuta și cu jucătorii, nu e treaba lor să analizeze arbitrajul. E adevărat că a fost un moment important, dar trebuie să ne concentrăm pe avem de făcut", a zis Edi Iordănescu la TV Dolce Sport. 

Cum a comentat Cristi Balaj lovitura de pedeapsă: "Decizia e corectă! Mingea l-a lovit în cot, a blocat traiectoria. Jucătorul nu este de condamnat. Dacă intră jucători doar de la echipa care a atacat și se înscrie, atunci lovitura de pedeapsă trebuia repetată".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  25 Iulie 2017, 10:37

BONETA,IA BOALI FO SUTA DE ICONITE DELA AL BREAZ SI PUPA-LE ALTFEL NU FACI NIMIC SI BAGA SI UN SOBOR DE EPISCOPI LA STADION CU ALIFIE DE PRECIZIE,SA DISPARA RATARILE,bafta.........

alenb
alenb  •  25 Iulie 2017, 00:48

Arbitrii scriu regula hentului dupa cum le convine, daca ai mana lipita de corp stiam ca nu se penalizeaza, dar depinde si cine trage nu? Vorbim de echipa lui pandele, era normal sa primeasca un penalty cadou.

traian_v
traian_v  •  25 Iulie 2017, 00:34

SI daca intra de la ambele echipe, trebuie reperata lovitura indiferent de rezultat, gol sau nu, nu e asa - domnule Balaj?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează