FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ipoteză surprinzătoare despre moartea lui Lucian Bălan: "Nu s-a sinucis!"

Lucian Bălan - al doilea din stînga, de pe rîndul de jos
Lucian Bălan - al doilea din stînga, de pe rîndul de jos

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 18:19

Ieri, Lucian Bălan, fost cîștigător al Ligii Campionilor cu Steaua, a fost găsit fără suflare în garsoniera sa din Baia Mare. S-a presupus că s-a sinucis după ce a luat o cantitate mare de medicamente.

Adrian Bumbescu, fost coleg cu Bălan, a oferit o ipoteză nouă și spune că Lucian Bălan nu s-a sinucis.

"Este regretabil ce s-a întîmplat. Eu vorbeam săptămînal cu el și îi spuneam că va fi bine. Azi am vorbit cu soția lui și cu băiatul lui și mi-au spus că nu s-a sinucis. El a luat pastile antidepresive și a avut o reacție adversă. Mesajul pe care l-a scris era de mai demult scris și doar familia știa de acest bilet. El și soția vorbeau mereu, săptămînal, chiar dacă au divorțat", a spus Bumbescu la DigiSport.

Bumbescu susține că sîmbătă la ora 12:00 Bălan va fi înmormîntat creștinește la Baia Mare, lucru interzis de Biserică în cazul celor care s-au sinucis.

"Vă iubesc pe toți, dar aceasta este dorința mea" biletul scris de Bălan și găsit ieri în apartament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
vlad007
vlad007  •  14 Noiembrie 2015, 06:20

Incredibil! Castigator al Cupei Campionilor Europeni, Lucian Balan nu avea costum sa vina la reuniunile aniversare??? Rusine Romania, rusine Steaua! Majearu si Balan veneau pentru ca sa serveasca o cina ca lumea??? Saracu' Lucica Balan, Dumnezeu sa-l ierte! Toate aceste mizerii nu mai conteaza. El va ramane in memoria noastra ca un invingator si detinator al trofeului suprem la nivel de club in Europa!

gicutzu69
gicutzu69  •  14 Noiembrie 2015, 01:34

Cu unu din ala poti sa te impusti!)))))))))))

domnfane
domnfane  •  13 Noiembrie 2015, 21:12

sunt dinamovist si antistelist. singurul pe care nu l-am recunoscut a fost pistol

Vezi toate comentariile (16)
Comentează