FOTBAL  »  Superliga  »  IRONII

Ironii ale lui Porumboiu la adresa "câinilor" după plecarea lui Stanciu de la Steaua: "La Dinamo de la cine să fure meserie?!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 11:11

Adrian Porumboiu glumește după plecarea lui Stanciu de la Steaua. Fostul patron al celor de la FC Vaslui îl felicită pe Gigi Becali pentru afacerea făcută. 

"N-avea rost să mai pun clauze când l-am dat la Steaua FC Vaslui era un club înjunghiat şi stătea pe o bombă atomică. Felicit Steaua pentru transfer, îl felicit și pe el. 

Sper să nu se oprească aici și să plece la un club și mai mare. Să fie o trambulină pentru el Anderlecht. 

Dacă rămânea la Dinamo, de la cine fura meserie? De la Boubacar, sau de la cine? A învăţat la Vaslui de la Sânmârtean, de la Adailton”, a spus Porumboiu conform Fanatik.

Omul de afaceri se referă la faptul că în 2011 Stanciu ajunsese la un acord cu Dinamo înainte să semneze cu FC Vaslui. Până la urmă, fotbalistul a rupt înțelegerea cu "câinii" și a ales Moldova. 

...despre negocieri: "Gigi a jucat cartea ca un jucător super-inteligent. Credeai că e cacealma, dar i-a reuşit, a jucat ca un maestru. A scos maximum din cartea asta”, a mai spus Porumboiu.

700.000 €a plătit Steaua pentru transferul lui Stanciu de la Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
aldo_m
aldo_m  •  31 August 2016, 20:00

domnul mare investitor adrian se alatura celor care au spoliat fotbalul a fost patronul unei echipe care nu este la fel ca adrian mititelu ,penescu sau copos el a ramas cu banii de la gigi dar echipa de fotbal vaslui NU MAI EXISTA si culmea nea adi vorbeste de fotbal liber ma scuzati l-am uitat pe hotul ala de la urziceni ,domnilor hoti ati invatat ca in tara asta se fac banii repede dar nu se poate trai si mai aveti tupeul sa apareti la tv rusine ma nea adi

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 August 2016, 06:07

..Stanciu ...o petarda fara valoare ...se va vedea curand treaba asta...

zecs93
zecs93  •  30 August 2016, 23:23
Postat de versand pe 30 August 2016, 13:11

Adevarul e ca Porumboiu isi juca jucatorii cu Jiji la zaruri, statea capra la steaua in meciurile directe...si a furat Dinamo o viata, in rest avem un fotbal curat si multa sanatate.

uitati-va la meciurile Vaslui-Dinamo ( sau invers) si vedeti cum jucau cu fcsb !!! Cu noi isi dadeau duhu iar cu fcsb parca era o plimbare in parcu herastrau :))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează