FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Își ascut săbiile » Andone și Șumudică se contrează de la distanță înainte de meciul direct: ”Să fie sănătos!”

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 00:00

Ando și Șumi își menajează multe dintre piesele importante pentru duelul de sâmbătă seară, care poate decide postul de antrenor al lui Dinamo.

"Șaisprezecimile" Cupei României sunt antrenamentul pentru derby-ul Dinamo - Astra de sâmbătă seară. Și Ioan Andone, și Marius Șumudică își vor menaja fotbaliștii importanți ca să-i aibă apți în meciul orgoliilor din Ștefan cel Mare.

"Câinii" nu se vor baza în Cupă pe Brănescu, Busuladzici, Nistor, Palici și Lazăr, giurgiuvenii nu-i vor folosi în Banat, în meciul cu Nuova Mama Mia, pe Lung junior, Săpunaru, Morais, Alibec, Budescu, Teixeira și Lovin.

Va fi un duel total între doi antrenori campioni, Ando fiind sub presiunea suporterilor și a conducerii, iar Șumi unul dintre tehnicienii ce ar putea prelua pe Dinamo după plecarea "Fălcosului". Dacă n-ar fi existat clauzele fiecăruia cu clubul lui, Șumudică ar fi putut fi antrenorul roș-albilor acum.

"Mai bine îl lăsam la furnale"

Ando a lansat din nou săgeți către adversarul său: "Să fac schimb de echipe cu Șumudică? În primăvară puteam, când era el prin tribună. L-am ajutat să vină de la Hunedoara la Sportul într-o perioadă foarte grea a lui, nu juca pe acolo. Nu l-am format eu ca fotbalist, el s-a format, poate Lucescu l-a format, dar l-am ajutat când nu-l ajuta nimeni! Trebuia să-l mai las vreo 6 luni pe la furnale, pe acolo. Am avut contract să semnez cu Astra și am spus: "Cum să schimb un antrenor ce mi-a fost jucător?!". Până la urmă, ce treabă are el cu Dinamo, ce treabă? Când contractul meu se reziliază, îi urez baftă dacă vine aici".

Marius Șumudică a evitat ieri să intre în conflict: "Să fie sănătos! Eu nu semăn ceartă și discordie. Eu vreau să învingem Dinamo, fiindcă sunt antrenorul Astrei, și vreau să reintrăm în cărți pentru a ajunge în play-off. Acesta e obiectivul, plus să facem o figură frumoasă în Europa League. Important e că și jucătorii mei cred la fel".

"Llullaku e tentant"

Andone a confirmat faptul că golgeterul Ligii 1, Azdren Llullaku, este interesant pentru Dinamo: "Am avut o propunere pentru el, dar semnase cu Mediașul. E jucător bun, e anul lui. Joacă bine și înscrie multe goluri. E tentant pentru un transfer. Din vară e liber? Discutăm, dar până atunci sigur apar unii care plătesc niște bani".

"Am primit mesaje de la Ionuț Negoiță. Nu era în țară, dar mi-a transmis să-i felicit pe băieți, zicând că așa trebuie să arate Dinamo. Sunt de acord, însă nu putem învinge mereu cu 4-0"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Poate să vină și Teixeira la Steaua? Serios? De ce nu-l ia și pe Șumi antrenor? Așa, mă lasă și pe mine în pace, să nu mă mai amenințe! Nu vrea la Steaua, vrea la Dinamo. Eee, nu vrea el la milioane! Ce naiba?!"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  26 Octombrie 2016, 10:33

de data asta Ando nu are dreptate.

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Octombrie 2016, 09:22
Postat de ionutstv pe 26 Octombrie 2016, 09:07

Ninel scoate cel puțin 1 punct în groapă.

singurul scor dupa care nu o sa spuneti ca a fost blat ..hahaha

138672209828437
Gelu Oanca  •  26 Octombrie 2016, 09:22

ANDO ati invins cu 4-0 pentru ca nu au jucat lesinati aia de la panduri ca erau flamanzi. Tu nu ai un joc pe atac nu te pricepi si nici nu teai priceput vreodata.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează