FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Își ia Steaua mijlocaș brazilian? "Cred că aș face față"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2017 19:06

Forma bună a brazilianului Eric de Oliveira a atras atenția echipelor importante din Liga 1 și au apărut zvonuri referitoare la un transfer al mijlocașului ofensiv de 31 de ani. 

Acesta spune că deocamdată nu a fost căutat de reprezentanții Stelei, dar consideră că ar face față la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf în cazul unui transfer. 

"Eu vreau să joc acolo unde sunt dorit. Deocamdată nu m-a căutat niciun club, așa că nu aș dori să vorbesc despre Steaua. Mie nu îmi este frică de presiune, este normal ca la echipele mari să existe o presiune, nu există timp de acomodare, dar nu îmi este teamă și cred că aș face față.

Chiar dacă la Steaua există această problemă cu Armata, nu cred că schimbă ceva: Steaua rămâne Steaua. Eu am o hârtie de la club că pot pleca liber în acest moment doar în străinătate. Încă nu știu ce voi face, mai am contract până în iunie și trebuie să-l respect", a spus Eric pentru TV Digi Sport.

Eric ar putea fi o opțiune pentru Steaua, mai ales că roș-albaștrii au un conflict cu Astra și este puțin probabil ca giurgiuvenii să accepte o ofertă pentru Teixeira, jucător dorit de Steaua pe acel post.

19 meciuria jucat Eric în acest sezon de Liga 1 pentru Gaz Metan, reușind un gol și 7 pase decisive

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  12 Ianuarie 2017, 19:03

Pentru stelisti, Eric ar fi un transfer extraordinar.

961612190544034
Bogdan Radulescu  •  12 Ianuarie 2017, 01:08

Atat de multa prostie si atat de multi ***..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

961612190544034
Bogdan Radulescu  •  12 Ianuarie 2017, 01:04
Postat de Petrica Tudorache pe 11 Ianuarie 2017, 23:40

Ma scuzati nu STEAUA isi ia mijlocas brazilian FCSB BECALI isi ia jucator ..deabia astept la inalta curta de casatie sa se de-a sentinta aia ..sa numai foloseasca ciobanul numele STEAUA..

Explica de ce vrei asta?!? Sunt stelist de cand respir si...m am bucurat cand steaua a luat campionate, cand a eliminat valecia, cand a jucat semifinala de uefa, cand am batut chelsea sau ajax sau cand umileam dinamo...si sunt convins ca si voi, fariseilor ati procedat la fel dar acum steaua nu e fcsb si invers...ba da, steaua=fcsb, am spus si o repet,ce se intampla acum este de o imbecilitate maxima.ai vazut cum arata "templul fotbalului romanesc"acum?!?vezi pe undeva trofeele castigate (pana in 2003) expuse pe undeva?!? Cu o echipa departamentala vreti voi sa mergeti la uefa?!? Revenitiva in fire oameni buni, nici eu nu il suport pe gigi si nu am fost deacord cu preluarea echipei de catre el dar...fara becali...aveam soarta rapidului sau a craiovei din...2005...aratati 1singur posibil investitor cu putere financiara macar egala ca a lui becali dar care sa fie serios nu alde moraru sau mititelu sau m iancu sau alti impostori.va dati anti becali acum dar foarte multi din "sud"si "nord" ati luat bani de la becali sa faceti coregrafi si...ati pus stegulete pe scaune...misto coregrafie...ati cerut bani de deplasari si bilete pt meciurile de peste granita si acum...fcsb nu este steaua?!?!....deveniti din ce in ce mai penibili...probabil ca armata va reusi sa il "faca" pe becali...sa vedem atunci, unde si...care va fi steaua?!? Va mai exista?!? Poate ca da..in inimile noastre sau pe dvd-uri...dar, inca odată...va intreb, la victoriile enumer

Vezi toate comentariile (51)
Comentează