FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Îşi pierd şi golgeterul » Pandurii riscă să rămână fără Ioan Hora: e dorit în Elveția

Hora a fost adus de Pandurii vara trecută, gratis. Acum e evaluat la 1,8 milioane de euro
Hora a fost adus de Pandurii vara trecută, gratis. Acum e evaluat la 1,8 milioane de euro

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2016 00:00

Grigoraş ajunge azi la echipă, însă nu va beneficia de serviciile lui Hora, disputat de elveţieni şi de polonezi.

Ioan Hora coleg cu Paul Papp în divizia secundă din Elveţia? Sau golgeterul Ligii 1 va fi direcţionat către Polonia, acolo unde e dorit de mai multe formații, printre care şi Lech Poznan? Oricum, atacantul de 27 de ani nu va mai sta mult timp la Pandurii.

Petre Grigoraş va prelua de astăzi atribuţiile de antrenor principal al gorjenilor, însă nu se va baza decât pe termen scurt pe vârful disputat de elveţieni şi de polonezi.

FC Will oferă 400.000 de euro pe Hora, iar jucătorul şi-a dat acceptul să meargă în Țara Cantoanelor. E atras cu salariul de acolo, în jur de 350.000 de euro în primul sezon, plus bonusuri consistente la promovare.

Dar șefii oltenilor ar vrea să-l direcţioneze către Polonia. Acolo Ioan ar câştiga mai puţini bani, însă leșii proun mai mult pandurilor pentru un transfer definitiv.

"Am încredere că Narcis mă va ajuta să completez lotul. De intrat în grupele Europa League e foarte greu, întrucât traseul până acolo e extrem de dificil"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

19 goluria marcat Hora în sezonul trecut de L1, în 35 de meciuri, plus 4 pase decisive

9jucători au plecat deja de la Pandurii în această vară. Printre cei mai importanți, Săpunaru, Vasco Fernandes, Răduț, Antal și Ropotan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează