FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pițurcă: "Fotbalul este mai sărac fără cel mai mare club din România în play-off, Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 februarie 2018 10:49

Victor Pițurcă, fost antrenor și jucător la Steaua, a lăudat clubul Dinamo,  spunând că este cel mai mare club din Liga 1, după ce Gigi Becali a pierdut procesul cu Armata, iar CSA deține palmaresul Stelei din 1947 până în 2003.

"Surprind pe toată lumea, dar în momentul acesta Dinamo e cel mai mare club din România, cum Steaua nu mai este în prima ligă. Deci fotbalul este mai sărac dacă Dinamo nu este în play-off", a spus Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Variantă pentru Dinamo?

Abordat și în trecut, Victor Pițurcă ar putea fi o variantă pentru stagiunea viitoare. Fostul selecționer a vorbit laudativ la adresa lui Dinamo și a fanilor clubului în ultima perioadă, însă sursele Gazetei afirmă că ar prefera să vină abia la vară, dacă va fi cazul, alături de Cristi Borcea sau de un reprezentant al acestuia. "Se vor produce multe schimbări în această primăvară la Dinamo, mai ales că Ionuț Negoiță e decis să vândă clubul".

"Probabil că Adrian Mutu a ajuns la Federaţie şi pentru că selecţioner a ajuns Cosmin Contra. Nu trebuie condamnat Adrian Mutu. Am ajuns rău de tot. Nici nu ştiu dacă poţi să ajungi mai rău de atât, însă asta este situaţia. În viaţa oricărei Federaţii, în viaţa oricărei ţări, sunt momente grele, însă depinde cum treci peste aceste momente. Avem o şansă prin venirea lui Ionuţ Lupescu şi sper să reuşească, să fie el cel care va conduce fotbalul românesc"Victor Pițurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  27 Februarie 2018, 17:56

*** este *** cu caracter infect, invidios, razbunator, profund rau. Dupa ce a intins mana la poarta lui Jiji de mai multe ori incasand sume uriase (500 mii usd doar la trecerea Stelei de la Paunescu la Becali) acest satana face afirmatia hilara despre "doar dinamo bucuresti ce gluma proasta esti", dupa insolventa si dupa ce comunitarii vor juca in play-out. Daca cineva *** atunci cu siguranta este acest *** olteneasca: piturca de orodel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

max2009
max2009  •  27 Februarie 2018, 17:43

dupa ce a distrus Craiova, *** vrea si distrugerea Stelei. Si sa stiti ca nu toti care cred ca FCSB= STEAUA sunt Gigisti.Nu-mi place deloc omul asta incult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Februarie 2018, 17:12
Postat de vasy86le pe 27 Februarie 2018, 15:00

Sa recunosti adevarul, trebuie sa ai coloana, si piti are, ca va place ca nu va place ,asta e adevarul, Steaua e in liga a-IV-a si doar Dinamo a mai ramas club de traditie in liga 1, dar se pare ca vreti sa scapati si de Dinamo.

esti foarte prost,aia e o clona,nu conteaza ce a dat justitia,minte de n ori

Vezi toate comentariile (58)
Comentează