FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru are un acord cu jucătorul dorit » GSP a aflat detaliile contractului pe care i-l oferă oltenii

Jair, în galben, are un acord cu Universitatea Craiova / Sursă foto: Imago Images
Jair, în galben, are un acord cu Universitatea Craiova / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 14:25 / Actualizat luni, 25 martie 2024 15:54

Gazeta Sporturilor a aflat detaliile contactului agreat de olteni cu Jair, mijlocașul în vârstă de 29 de ani pe care l-a mai dorit și în iarna lui 2022.

Universitatea Craiova îl avea pe listă pe mijlocașul Petrolului, Jair, încă din 2022. În iarna acelui an, patronul Mihai Rotaru le-a făcut o ofertă de 100.000 de euro ploieștenilor, însă aceștia doreau 300.000 de euro și transferul nu s-a mai făcut. Omul de afaceri a revenit apoi, vara trecută, cu o altă propunere. Fără succes.

Între timp, brazilianul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Petrolul, iar Rotaru a negociat direct cu jucătorul și cu impresarul acestuia. Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, au și ajuns la o înțelegere.

Simona Halep a revenit în țară și a răbufnit la adresa danezei Caroline Wozniacki: „Să i se traducă, dacă nu înțelege”
MIAMI OPEN
Simona Halep a revenit în țară și a răbufnit la adresa danezei Caroline Wozniacki: „Să i se traducă, dacă nu înțelege”

Detaliile înțelegerii dintre Universitatea Craiova și Jair

Este vorba despre un acord pe 3 sezoane, începând cu 1 iulie 2024, și un salariu cifrat la 15.000 de euro lunar. De serviciile lui Jair era interesată și U Cluj, care, potrivit fanatik.ro, i-a oferit un contract mai modest din punct de vedere financiar, de doar 12.000 de euro pe lună.

În acest sezon, până acum, Jair a făcut o figură bună în tricoul Petrolului, ceea ce a cântărit mult în decizia juveților de a-l aborda din nou. Titular incontestabil, brazilianul a bifat 33 de apariții în toate competițiile din 2023 - 2024, meciuri în care a marcat, per total, 7 goluri și a dat 6 pase decisive.

Petrolul l-a adus gratis, de la HJK Helsinki

Jucător care poate acoperi mai multe posturi, mijlocaș defensiv, central și ofensiv, Jair este cotat în acest moment la 1 milion de euro pe transfermarkt.de. El a fost adus în Superliga de Petrolul, în vara lui 2022, liber de contract, de la HJK Helsinki.

Cu HJK a câștigat două titluri de campion al Finlandei (2021, 2022), iar în tricoul lui Ilves Tampere a triumfat în Cupa Finlandei (2019).

VIDEO. Trofeul EURO a ajuns la București » Nicușor Bancu, prezent la eveniment, dezvăluie ce obiectiv are pentru Euro 2024

Ați mai putea citi:

Fostul director sportiv de la Dinamo a dat verdictul în lupta la titlu din Superliga: „FCSB trăiește prin doi jucători”

România va juca ofensiv în amicalul contra Columbiei » Edi Iordănescu a stabilit 8 din cei 11 titulari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
albalbastru72
albalbastru72  •  27 Martie 2024, 12:22

Nu el trebuie luat de la Petrolul ci Huja.Visez la un cuplu de fundasi centrali de mare valoare si mare viitor Huja-Badelj.Pacat ca nimeni de la Craiova nu vede acest lucru evident.

roman_adrian
roman_adrian  •  25 Martie 2024, 22:45

O altă afacere proasta a lui Rotaru. Numai Rotaru își permite să țină o rezervă plătită cu 15000 pe lună. Pe postul lui Jair poate juca Mitriță, Lies Houri, Baiaram. E greu pentru Jair. O să fie a doua sau a treia opțiune.

dimco61
dimco61  •  25 Martie 2024, 16:51
Postat de parachioara5 pe 25 Martie 2024, 16:18

...ne am saturat detransferuri gratis ...ce este gratis nu este bun ...

Din pacate,in campionatul nostru,nici ce este pe bani nu e bun...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează