FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl dorește la FCSB pe brazilianul pe care Valeriu Iftime nu a vrut să plătească 135.000 de euro

Jaja Silva. 
Foto: GSP
Jaja Silva. Foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 10:54 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 12:13

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, încearcă să-l aducă la vicecampioana României pe Jaja Silva (24 de ani), extremă stânga care a fost și la FC Botoșani, în perioada august 2021- iunie 2022. 

„Mai discutăm cu un jucător, unul care a fost în România, un atacant. E un atacant. E ăla care-mi plăcea mie de la Botoșani, cum îl cheamă? Negociem cu el. El a jucat toate meciurile acolo”, spunea Becali, marți, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Jaja Silva a bifat numai 27 de meciuri la FC Botoșani, din 40 posibile, iar numai în 15 a fost titular. El a jucat numai în banda stângă a atacului, nu ca vârf împins, cum susține patronul FCSB. Nici înălțimea nu l-ar „ajuta” să joace ca număr 9. Are o înălțime de numai 1,75 metri. 

E gata, CFR Cluj și-a vândut titularul în străinătate: „Îți mulțumim pentru toată munca depusă”
TRANSFER
E gata, CFR Cluj și-a vândut titularul în străinătate: „Îți mulțumim pentru toată munca depusă”

Jaja Silva, fost jucător la FC Botoșani, dorit de Gigi Becali la FCSB 

Iar alesul lui Gigi Becali este Jaja Silva, fost jucător la FC Botoșani în stagiunea 2021-2022, scriu cei de la Prosport. Informația a fost confirmată și de surse autorizate ale Gazetei Sporturilor. 

Jaja Silva a jucat ultima oară la formația Dibba Fujairah, echipă care la finalul sezonului recent încheiat a retrogradat din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. La Dibba Fujairah ajunsese în septembrie 2022, după despărțirea de o altă formație din Emiratele Arabe, Al-Nasr. 

La FC Botoșani, Jaja Silva a jucat sub formă de împrumut, de la formația braziliană Boavista. A adunat în tricoul moldovenilor 27 de meciuri, a marcat 5 goluri și a dat 5 pase decisive. 

Valeriu Iftime nu a vrut să-l transfere definitiv pe Jaja Silva 

Finanțatorul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, nu a vrut să-l transfere definitiv pe Jaja Silva în vara anului trecut. Putea face acest lucru, Jaja Silva având în contract o clauză prin care acesta putea fi achiziționat definitiv pentru suma de 135.000 de euro. Jaja Silva cerea însă un salariu foarte mare pentru posibilitățile moldovenilor: aproximativ 20.000 de euro pe lună. 

„Inițial eu am vrut să achit acea clauză, teoretic îl mai pot avea doi ani, dar nu am știut că Jaja îmi va cere un salariu atât de mare. Îmi cere cam 20.000 de euro pe lună, iar eu banii ăștia nu îi dau niciodată. 

Noi am avut reunirea echipei vineri, iar Jaja e așteptat să vină luni. Acum nu știu dacă el o să mai vină să discutăm. Poate că nu o să mai vină, nu știu exact. Dar în condițiile actuale eu nu achit clauza brazilienilor, deoarece am și eu calculele mele. 

Dar dacă o să vină și o să ne înțelegem la salariu, atunci voi achita clauza aia. Însă în condițiile pe care vi le-am mai spus nu am ce să fac, deoarece am și eu un plafon salarial în vestiar. Jaja este un jucător bun, dar nici eu nu doresc să arunc cu banii că nu sunt atât de bogat”, spunea Valeriu Iftime, în iunie 2022, pentru Prosport. 

VIDEO. Cu cine consideră Gigi Becali că se va lupta sezonul acesta la titlu

Citește și: 

GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3

Ce declin! Fosta mare speranță a lui Dinamo a rămas din nou fără echipă » Anunțul de adio al clubului

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (6)
Hcm27
Hcm27  •  12 Iulie 2023, 13:52

145000 e pentru ca sa nu zica brazilienii ca l-au dat degeaba.La banii ăștia sigur e o valoare.Dar ce te faci cu Gigi, care plătește 1700000 pe Miculescu, care nu joaca nimic.145000 pe brazilian e cam nimica toată, atâta ca vrea omul salar măricel, 20000.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  12 Iulie 2023, 13:42

Dupa marlania ghencea ..d-zeu o sa fie blugar !! Doamne ajuta !!

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iulie 2023, 13:02

iubesc la nebunie fraza asta.".surse AUTORIZATE ale gazetei "...:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează