FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDUL ÎN "ERA REDNIC"

Jalnic

Articol de - Publicat vineri, 14 martie 2008 00:00

Rednic a pierdut trei meciuri din şase jucate în Giuleşti, acumulînd tot atîtea înfrîngeri cîte a avut Răzvan Lucescu în trei ani

Criza de la Rapid a instituit un record negativ pe teren propriu. Alb-vişiniii au trei eşecuri acasă în acest sezon, toate cu Mircea Rednic pe bancă. În trei sezoane, cît au fost conduşi de Răzvan Lucescu, giuleştenii au pierdut în faţa propriilor suporteri tot de trei ori, dar din 62 de partide, faţă de 6, cîte au disputat acum cu "Puriul" pe bancă!

Cum se explică forma proastă? Fostele glorii cred că motivul stă în antipatia îndreptată de tribune către Rednic. "Sigur n-a uitat Copos cînd Rednic îi cînta «Ce bine-mi pare că ai luat ţeapă!». Cred că d-aia l-a şi adus, ca să aibă şi el ocazia să-i recite versurile astea. Era clar că suporterii îl vor contesta şi se pare că a cam venit momentul pentru Copos", spune Liţă Dumitru, căpitanul Rapidului din anii '80.

Puiu Ionescu, golgeterul de legendă al alb-vişiniilor de acum patru decenii, vede un semn în ultimatumul dat de patron: "Copos i-a transmis lui Rednic că nu mai acceptă înfrîngerile. Ştiţi ce înseamnă asta? Că jucătorii care nu-l vor au ocazia să scape de antrenor. Meciurile cu Craiova şi Steaua vor arăta faţa reală a Rapidului!".

Sugerează demisia
Nici Rednic nu acceptă încă un eşec. "Dacă nu vor fi rezultate pozitive în următoarele două jocuri, cu Craiova şi cu Steaua, trebuie luată o decizie. Eu am venit la Rapid să fac bine, nu rău, aşa că vom vedea după aceste două partide ce se va întîmpla. E clar că un egal la Craiova nu ne-ar avantaja nici pe noi, nici pe Universitatea", a spus antrenorul în Gazeta de Sud.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  14 Martie 2008, 18:50

Ce sa-ti povestesc! S-a bagat stelistul in seama (requiem). Dupa cum spunea si un alt stelist mai inteligent decit requiem:ce este de comentat? eventual sa postam vreo suta de posturi in care sa-l injuram pe rednic dar cred ca s-au saturat si suporterii rapidsti de chestia asta. Ne "pastram" (injuraturile) pentru stadion.

 •  14 Martie 2008, 13:15

Requiem, nu sunt deacord cu tine. Sunt foarte multe lucruri interesante de spus si despre Steaua si despre rapid, numai ca de alta natura. Steaua performante, rapid traditie si istorie (chiar si performante in ultima vreme. Problema este alta:aceste articole scrise de pseudoziaristii de la G.Sp. sau ProstSport. Pai ce ai putea spune si cite comentarii ai putea scrie pe marginea acestui articol care consemneaza ca Rednic a pierdut in 6 meciuri tot atitea partide ca si Razvan Lucescu in 3 ani?

 •  14 Martie 2008, 12:53

Lita Dumitru - capitanul Rapidului in anii 80???????????????????????????? Naspa greseala asta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează