FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Spaniolul care a impresionat în Liga 1, rocker în timpul liber: „De la tata mi se trage! Îmi place muzica adevărată, nu cea de azi”

Jesus Fernandez, 35 de ani
Jesus Fernandez, 35 de ani

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 10:28 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 10:37

Jesus Fernandez, 35 de ani, le-a dedicat prietenilor cu ocazia Sărbătorilor un video ce-l prezintă pe fostul portar al lui Real Madrid interpretând la tobe o piesă a lui Phil Collins. Ibericul și-a explicat hobby-ul pentru cititorii Gazetei Sporturilor

Jesus Fernandez, ajuns la 35 de ani, a revenit în forță în ultimele luni ale stagiunii 2023/2024. Spaniolul crescut la Academia celor de la Real Madrid a devenit un om important al lui FC Voluntari și a contribuit din plin la ascensiunea ilfovenilor. Prestațiile sale au fost remarcate și de specialiști, madrilenul prinzând de câteva ori echipa etapei.

15meciuri a adunat Jesus Fernandez în actuala stagiune pentru FC Voluntari, încasând 14 goluri

Reverența de 1 Decembrie a unui italian aflat de un deceniu în România: „Viața e mai ieftină, am putut să strâng bănuți să fac o căsuță. Aici, încă poți să faci copii!”
CLUJ
Reverența de 1 Decembrie a unui italian aflat de un deceniu în România: „Viața e mai ieftină, am putut să strâng bănuți să fac o căsuță. Aici, încă poți să faci copii!”

Jesus Fernandez, campion cu CFR Cluj, după ce a cucerit 5 trofee cu Real Madrid

Jesus Fernandez a luat trofee cu Real Madrid, inclusiv Champions League acum un deceniu, a crescut lângă mari tehnicieni și lângă "galactici". Fernandez a bifat doar două prezențe la prima echipă a Los Merengues, plus alte multe ca rezervă. A crescut lângă celebrul Iker Casillas, l-a blocat la antrenamente, printre alții, pe Cristiano Ronaldo!

A sosit în România în august 2018, la CFR Cluj, a cucerit și cu ardelenii două campionate, a mai fost la Sepsi și acum este la FC Voluntari, din septembrie 2022.

Cu ocazia Sărbătorilor, acasă, la Madrid, goalkeeper-ul ilfovenilor și-a exersat talentul la tobe. Spaniolul a nominalizat muzica printre pasiunile sale din afara fotbalului, când are timp liber și posibilitatea, ia bețele și bate în tobe, una dintre plăcerile ce i-au rămas din copilărie.

Jesus Fernandez povestește ce pasiune are în afara fotbalului: "Phil Collins, Joe Cocker, Beatles, Eric Clapton sau Jimi Hendrix"

"Această pasiune provine de la tatăl meu. El a cântat într-un grup în anii "70, de aceea am fost obișnuit să ascult de mic tot felul de genuri muzicale, sunt familiarizat cu fel de fel de artiști. Vorbim de Phil Collins, Joe Cocker, Beatles, Eric Clapton sau Jimi Hendrix. Muzica adevărată, nu cea de acum (râde).

Îmi place orice fel de melodie, de stil de muzică, totul e să aibă toboșari și chitariști buni. Am ascultat și heavy-metal, și un rock mai dur, dar eu sunt cu rock-ul liniștit, mai mult blues, mai multă calitate.

Muzica și instrumentele îmi plac ca și hobby-uri, dar nu m-am gândit niciodată să fiu eu însumi artist. Am preferat fotbalul mereu", a explicat Jesus Fernandez pentru GSP.ro.

Într-o postare ce a devenit virală pe Instagram, ibericul interpretează la tobe câteva acorduri din cunoscuta melodie a lui Phil Collins - "In the air tonight".

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cea mai tare amintire a lui Adrian Mutu de Crăciun: „Dacă o aveai, erai șeful! Mama nu mai știa ce să facă să mă potolească!”

EXCLUSIV // VIDEO Descoperiți-l pe Zeljko Kopic! Cealaltă față a antrenorului dinamovist: „Sunt pasionat de șah”. E fan Jack Nicholson + ce opinie are despre vicii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  28 Decembrie 2023, 13:05

Bravo lui, are preferinte muzicale mai rar intalnite la fotbalisti (mai ales la ai nostri)!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează