FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Joacă pentru două echipe! Caz inedit în Liga 1: Morais va trage în următoarea etapă și pentru Astra și pentru Steaua

În România, Morais a evoluat doar la Astra, din ianuarie 2011
În România, Morais a evoluat doar la Astra, din ianuarie 2011

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

Morais va lupta în etapa următoare pentru cele două formații cu care are contracte, Astra și Steaua, ambele interesate să piardă Viitorul.

Runda următoare din Liga 1 are pe afiș un caz rar: în partida Astra- Viitorul va evolua un fotbalist, Junior Morais, care are contracte semnate și cu campioana, și cu vicecampioana! Brazilianul are un acord cu Astra până la sfârșitul acestui sezon și a apucat să parafeze cu Steaua un angajament valabil din stagiunea viitoare.

Pe cine duce în Champions?

Și actualul lui club, și viitorul au interesul ca Morais s-o bată luni pe echipa lui Hagi. Roș-albaștrii sunt cel mai tare interesați, fiindcă ei constituie, în acest moment, amenințarea principală pentru liderul Viitorul.

Șumudică, și la șapte puncte de primul loc, tot mai speră și el c-o să se apropie de al doilea titlu consecutiv. Morais are posibilitatea să-i ajute și pe Șumi, și pe Reghecampf! Să joace pentru angajatorul de azi și pentru cel de peste trei luni.

Brazilianul va împlini 31 de ani în iulie și a mai rămas la Astra după ce a semnat cu Steaua deoarece giurgiuvenii n-au fost de acord să-l cedeze de acum, au cerut o negociere pe care Gigi nu a tolerat-o, a preferat să-și mai aștepte achiziția.

Steliștii speră că Junior îi va ajuta la vară în preliminariile Champions League, ca înlocuitor al lui Momcilovici, fundașul stânga pe care-l folosește Reghecampf în prezent.

Doar Mironaș a fost mai tare

Cazul lui Morais e rar în fotbal, ca un fotbalist să lupte în același meci pentru interesul a două formații. Divizia A, cum se numea prima ligă în anii '90, a conținut o situație și mai stranie.

Fundașul Simion Mironaș a jucat în aceeași etapă și pentru Gloria Bistrița, și pentru Dinamo! La propriu, a jucat pentru ambele! Nu ca Junior, care evoluează pentru Astra și o poate ajuta pe Steaua din postura asta.

Libero-ul Mironaș a fost titular pe 13 octombrie 1994 în Rapid-Bistrița 4-3. Peste două zile a jucat de la început și pentru Dinamo în victoria cu U Cluj, 2-0. Ambele meciuri au contat pentru etapa a opta!

"Voi face tot ce se poate să câștig cu Viitorul, chiar dacă asta va însemna să mai ajut încă o dată FCSB-ul, cum l-am mai ajutat și acum două sezoane, când am bătut-o pe ASA"
Marius Șumudică, antrenorul Astrei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  27 Martie 2017, 12:51

"În România, Morais a evoluat doar la Astra, din ianuarie 2011" - asta sigur n-a jucat si la Gloria Bistrita cand a ajuns in Romania? PS: doar gsp poate sa debiteze asemenea ineptie, adica Morais are 2 contracte semnate. Bai necalificatilor, singurul contract semnat de Morais este cel cu Astra. Ca are o intelegere verbala si urmeaza sa semneze un contract cu fcsb din vara, e alta treaba. O luati la vale asa usor, faliment scrie pe voi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează