FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucător supriză aflat pe lista Stelei » Reghe vrea un fost fotbalist de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 15:06

Steaua pregătește deja transferurile pentru viitorul sezon, iar Reghecampf a pus ochii pe un fost jucător de la Viitorul.

Steaua ar fi interesată de Alexandru Mitriță, jucătorul celor de la Pescara, din Serie B. Mitriță, 21 de ani, joacă în Italia de la începutul lui 2015, dar nu s-a impus în echipa italienească și ar putea pleca, anunță DigiSport.

Reghe a fost mereu fanul lui Mitriță, iar la vară ar putea încerca să îl aducă pe mijlocaș la formația roș-albastră.

În sezonul 2013-2014, Mitriță a jucat pentru echipa de tineret a Stelei, în UEFA Youth League, fiind împrumutat de la Viitorul. Mijlocașul a jucat și un meci pentru echipa mare a Stelei, bifând 55 de minute în meciul din Cupa României, cu Avântul Bârsana, 4-0.

800.000 €este cota lui Mitriță, potrivit transfermarkt.de

Pentru Pescara, Mitriță are 14 meciuri jucate în acest sezon și patru pase de gol. 

453 de minute
are Mitriță la Pescara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
montgomerry
montgomerry  •  23 Martie 2016, 18:47

De ce le mai ziceti ma Viitorul,numitii pe sleau,Satelitul ,sau pe placul latifundiarului-ciobano-scriitor, Capra si gata.

polistul68
polistul68  •  23 Martie 2016, 16:26
Postat de a.c.a.b_st pe 23 Martie 2016, 15:46

Dacă ar fi o excepție,am putea dezvolta pe subiectul ăsta :))...pentru campionatul nostru este excelent,a fost singurul de la Viitorul pe care l-am dorit adus la steaua....iar la 21 ani mai poate crește,sper să reușească să-l aducă.

Da, din pct tau de vedere e adevarat....dar daca mergem cu "explicatiile" mai sus.....adica Jiji vrea grupele CL cu jucatori care nu au confirmat ? Sa fim seriosi.....si mergind maid eparte..cel mai bun produs a lui Hagi, nu s-a putu adapta nici macar in liga a 2-a italiana ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Martie 2016, 16:04
Postat de bogdangeorge84 pe 23 Martie 2016, 15:35

Nu toti incap cate 2 in paturile rinului Lu Negoita. Numai dinamovistii stau cate 3, 2 jucatori + cate un fan, asta e planul vostru sa aveti 30 de spartani in 5 camere de hotel.

Tu ai habar ce inseamna ...RIN - Hotel daca tot aduci vorba ? Stii ca initial a fost cel mai mare hotel din Europa si ca tu si prostanaci v-ati rataci sigur prin el ! ?! De unde dracu sa stiti voi din astea , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează