FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Jucători contra antrenor

Articol de , - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Chiar Rednic a recunoscut, indirect, că nu se mai simte stăpîn pe vestiar: "Le-am zis jucătorilor înainte să plecăm la Constanţa, pentru meciul cu Unirea, să-mi spună în faţă dacă nu mă mai vor. N-are rost să sacrificăm obiectivele clubului. Ei mi-au spus că nu vor să plec, altfel nici nu mai făceam deplasarea pentru jocul de Cupă! Şi totuşi, a ieşit ce-a ieşit". La Constanţa, execuţiile greşite ale alb-vişiniilor erau însoţite de urale ale fanilor! "Sîntem alături de voi!", au strigat suporterii către jucători, convinşi fiind că cei din teren încearcă să-l debarce pe antrenor.

Susţinut de Copos
Singurul care-l mai susţine pe antrenor, cel puţin de faţadă, e patronul. Rednic şi Copos au discutat miercuri noapte pînă spre dimineaţă. Concluzia patronului e şi ea bulversantă: "Nu-mi explic cum formaţia care practica în tur cel mai bun fotbal a ajuns în criză şi nici nu văd soluţii ca să depăşim momentul! Sîntem lamentabili! Avem două meciuri jucate, un rezultat prost şi unul groaznic. Dar e exclus ca Mircea Rednic să fie debarcat. Se apropie vara, însă la Rapid nu va fi nici o furtună".


70 la sută dintre suporterii care au votat pe rapidisti.ro cred că jucătorii l-au sabotat pe Rednic în meciul cu Urziceni

"Să plece!"
Suporterii l-au luat iar la ţintă pe Rednic. "Le-am plătit autocarele ca să vină la meciuri, numai un prost ca mine putea face asta", a zis antrenorul la Fanatik Show. "Degeaba încearcă el să ne agaţe, nu ne-a dat nici un ban şi, pentru că a minţit, o să-l contestăm la fiecare meci de-acum încolo, pînă pleacă!", au replicat liderii fanilor.

"E lucrat de jucători"
Ce spun fostele glorii? "Îl lucrează jucătorii. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face Mircea ar fi să plece acum, să-şi dea demisia!", crede Lupu. Liţă Dumitru nu crede că giuleştenii vor depăşi momentul prost. "E foarte posibil ca echipa să nu fi vrut să joace cu Urziceniul, dar marea problemă e că nici n-au valoare jucătorii! Rednic l-a adus pe Leonard, care o avea palmares, dar nu mai poate. Altfel nu ajungea în România! Iar de Maftei nu zic să se lase de fotbal, dar mie nu-mi place şi s-ar găsi variante mai bune pentru postul de fundaş central!", a declarat la Ştirile Sportive ale Antenei 1 fostul căpitan al giuleştenilor.

"Nu iau comisioane!"
Acuzat de Măldărăşanu şi de Burdujan că-i protejează pe jucătorii străini din echipă, din transferurile cărora ar fi primit comision, Rednic se apără: "E o imagine greşită, creată artificial! N-am luat nici un euro niciodată, eu am prieteni, foşti fotbalişti ajunşi impresari, şi e normal să vorbesc cu ei ca să aduc cei mai buni jucători, de care am nevoie. Dar atît! Nu sînt antrenor-impresar!".

Episoade care ilustrează răceala dintre Rednic şi jucători
- Jucătorii spun că sînt timoraţi de criticile repetate ale antrenorului: "Nu putem juca aşa, cu el zbierînd întruna de pe bancă! Ne face în toate felurile, nu mai ştim ce să facem".
- În cantonamentul din Portugalia, Rednic a plecat cu o zi mai devreme decît echipa, ca să negocieze în Belgia transferul lui Salou. Fotbaliştii nu fuseseră anunţaţi şi au rămas "mască" văzînd că antrenamentul e condus de Marian Rada: "Rednic a plecat în România? Aaa, e în Belgia?! Incredibil! Da' cine naibii mai vine?!".
- Conflictul pe care Coman şi Marius Constantin l-au avut în cantonamentul din Portugalia a fost soluţionat de antrenor cu o amendă pentru fundaş şi promisiunea că "n-o să mai joci niciodată!". "Nu-l agreează pe Marius pentru că-l consideră tare în gură, iar Rednic nu suportă asta. Va face orice ca să-l <>!", a explicat unul dintre jucători.

6 e numărul jucătorilor cu care Rednic a intrat în conflict deschis pînă acum: Mazilu, Măldărăşanu, Marius Constantin, Burdujan, Emil Dică şi Buga

Traseul incredibil al banderolei
Cum a ajuns semnul liderului din teren al giuleştenilor lîngă prosopul de lîngă bară? Înlocuit, Pancu i-a lăsat banderola lui Emil Dică. Mijlocaşul a încercat să i-o paseze lui Marius Constantin, care a refuzat-o în primă fază, apoi a luat-o şi i-a aruncat-o lui Coman. Portarul a pus banderola în spatele porţii şi acolo a rămas!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  29 Februarie 2008, 12:08

Mircea, nu inteleg de ce te mai agati tu la echipa. Oricum nu mai redresezi tu echipa, o sa fim in cadere libera. Poate doar daca ai interesul sa ne duci pe locurile 9-10, bineinteles interes platit.

 •  29 Februarie 2008, 11:56

credeti ca jucatorii sint prosti sa fie dati la o parte la echipa a 2 a de rednic ca sa si poata aduce el comisionarii? de cind a venit primul lucru a fost sa se razbune pe jucatorii care l au sustinut oe lucescu jr... si uite ce a iesit

 •  29 Februarie 2008, 06:33

iar de CFR Cluj imi place .... e un fel de VALENCIA, Atletico Madrid, Liverpool, Arsenal, AS Roma etc... castigand campionatul DAR se vede din ce in ce FALS. 1. pt. ca lucreaza pe la spate. 2. nu au defapt valoare ... mai le trebuie ceva experienta in UEFA Cup pana la Champions League. HAI RAPID!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează