FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI FRF - LPF

Justin Ștefan iese la atac după ce FRF ignoră cerința Ligii! "Nu fac decât să îngreuneze activitatea cluburilor din Liga 1"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 18:03

Marţi are loc Comitetul Executiv al FRF, care poate decide sistemul competiţional al sezonului următor, iar FRF şi LPF propun două variante distincte.

Federaţia a apelat la o firmă olandeză pentru a analiza soluţia cea mai potrivită pentru campionatul românesc, iar rezultatul a fost un sistem cu play-off şi play-out: 6 formaţii angrenate în turneul pentru titlu şi 8 în cel pentru evitarea retrogradării.

Echipele din play-out ar urma să fie împărţite însă în două grupe, iar câştigătoarele celor două grupe ar urma să dispute un baraj. Un al doilea baraj ar urma să aibă loc între învingătoarea celui din play-out şi ultima clasată din play-off, pentru un loc în Europa League.

Pe de altă parte, Liga propune o repartizare invers faţă de cea care are loc acum: 8 echipe în play-off şi 6 în play-out.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a comentat subiectul de azi din GSP pe pagina sa de Facebook.

Acuză Federația că îngreunează activitatea cluburilor din Liga 1, care încă nu știu programul competițional din sezonul următor.

Iată aici întreaga postare:

 

Cu rea-credință, Federația Română de Fotbal refuză să introducă pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv de mâ...

Posted by Justin Stefan on 26 Iunie 2017

Citeşte în ediţia tipărită şi în Gazeta digitală cum privesc echipele din Liga 1 posibilitatea schimbării, dar şi detalii despre intenţia lui Răzvan Burleanu de a modifica numărul echipelor din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2017, 09:21

o porcarie sitemul playoff-playout....doar in campionatele slabe vezi asa ceva....belgia si cipru.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  27 Iunie 2017, 09:16

Caricatura perfecta a fotbalului,il intrece pe burleaanu...:)))))...se trateaza cu tuica de Prunea...:)))))

555765317912259
Alexandru Cristea  •  26 Iunie 2017, 23:20

varianta FRF --MODEL OLANDEZ --trebuie exclusa, nevotata, E O INBARLIGATURA SI SE POATE DAUNA FOTBALULUI ROMANESC , CA O ECHIPA DE PE LOC MAI JOS 7-8-9 SA POATA JUCA IN EUROPA IN FATA UNEIA DE PE LOC 3-4 cum UEFA incearca SA EVITE !!--ce tampenie olandeza!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează