FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Karlsruhe îl vrea pe Andrei Cristea împrumut, Dinamo îl dă doar definitiv

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2011 00:00

Nemţii de la Karlsruhe au făcut ieri o nouă ofertă de transfer temporar pentru fostul golgeter al Ligii 1, însă roş-albii au transmis că îl cedează doar definitiv pentru un milion de euro

Andrei Cristea e dorit din nou de Karlsruhe, care încearcă iar să-l aducă pe atacantul de 26 de ani. Ca şi în vară, nemţii au propus un împrumut pînă în iunie, cu opţiune de transfer definitiv.

Nemţii doreau să ofere 400.000 de euro pentru transferul temporar pe 6 luni al golgeterului ediţiei trecute de campionat, însă Dinamo a declinat propunerea. Roş-albii le-au transmis germanilor că acceptă doar o mutare definitivă a lui Cristea la Karlsruhe pentru 600.000 de euro acum şi încă 350.000 de euro în vară. Pînă la mijlocul săptămînii viitoare, ocupanta locului 16 în liga a doua germană trebuie să transmită dacă îl doreşte sau nu pe dinamovist.


"Am primit o propunere de transfer temporar pentru Andrei Cristea, cu opţiune de cumpărare definitivă în vară, pe care am declinat-o"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Cu ochii pe Chiricheş şi Pintilii
Dinamo discută cu oficialii lui Pandurii pentru fundaşii Vlad Chiricheş (21 de ani) şi Mihai Pintilii (26 de ani). Roş-albii au coproprietate pentru Chiricheş, în urma trecerii în vară la gorjeni a lui Vranjkovici şi Maksumici, şi l-ar dori pe internaţionalul de tineret încă de acum. "Cîinii" susţin că Pintilii e mai greu de adus, întrucît gorjenii nu vor să se despartă de căpitanul echipei.

Szukala se roagă de Pădureanu
Dinamoviştii au discutat cu fundaşul Gloriei Bistriţa, Lukasz Szukala, care şi-a dat acordul să joace în Ştefan cel Mare. Cele două cluburi nu se înţeleg însă la bani, Jean Pădureanu solicitînd un milion de euro! "Cîinii" au transmis că nu oferă mai mult de 300.000 de euro, iar Szukala încearcă să-l convingă pe şeful ardelenilor să-l lase la Dinamo.

"Ne e dor de salarii la zi!"
Dinamoviştii mîrîie! "Mai sînt probleme cu banii, am primit din ei, dar mai avem de luat", a declarat Alexe. Gazeta a scris zilele trecute despre intenţiile jucătorilor de a face grevă în cazul neachitării restanţelor. Liviu Ganea a fost dur: "Urmează 3 săptămîni de cantonament, cam lung, nu ştiu dacă toţi vor fi de acord. Nu ştiu dacă ne e dor de domnul Borcea, ne e dor de zilele în care eram plătiţi la zi".

Niculae are salariu mai mic
Marius Niculae a acceptat să i se diminueze actualul contract cu 80.000 de euro pe an, el cîştigînd pînă acum 200.000 de euro pe sezon. Atacantul de 29 de ani ar putea însă să nu apuce să ia salariul diminuat, el avînd două oferte de transfer din China şi variante din Turcia şi Cipru. "Am discutat cu domnul Nicolae Badea şi am hotărît să primesc mai puţini bani. Un transfer în China? De ce nu?", a zis Niculae, care a vorbit şi despre plecarea lui N'Doye la Astra: "E mai bine pentru vestiar fără el!"

Inbox

- Azi, la prînz, este prevăzută reunirea "cîinilor", iar miercuri este vizita medicală.
- Site-ul tribalfootball.com: "Managerul Carlo Ancelotti i-a propus lui Roman Abramovici pe dinamoviştii Torje şi Alexe la Chelsea, mai ales că antrenorul vizitează regulat România".
- Predescu l-ar putea înlocui pe Păun pe lista roş-albilor care să meargă alături de Mircea Rednic la Hazar Lankaran.
- Andone a discutat ieri cu oficialii Unirii Urziceni pentru a-l "repatria" pe portarul Cristian Bălgrădean, care să se antreneze cu roş-albii.
- Liviu Ganea: "Se va simţi lipsa unor jucători care au plecat, cum este Adrian Cristea. El a ales relansarea".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  08 Ianuarie 2011, 11:35

dute cat vezi cu uãchii!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează