FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Killerul lui ASA Tg Mureș din sezonul trecut e dorit de Gigi Becali la Steaua!

Tudorie afirma că ar vrea să ajungă la Steaua, după ce-a marcat la finele lui 2013 în poarta roş-albaştrilor
Tudorie afirma că ar vrea să ajungă la Steaua, după ce-a marcat la finele lui 2013 în poarta roş-albaştrilor

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2015 00:00

Gigi Becali îl vizează de mai multă vreme pe Alexandru Tudorie, vîrful de 19 ani al lui Oțelul Galați, pe care a mai încercat să-l aducă şi în 2014. Oțelul a refuzat aproape un sfert de milion de euro pentru jucătorul ofertat de Steaua.

Steliştii nu pot uita cum Alexandru Tudorie a egalat, cu capul, în ultima etapă, la Tîrgu-Mureş, iar acesta a fost începutul sfîrşitului pentru ASA, care a pierdut meciul, 1-2 cu Oţelul, şi campionatul, în favoarea trupei lui Costel Gâlcă.

Gigi Becali a făcut zilele trecute o ofertă concretă pentru atacantul de 19 ani, care s-a afirmat prima dată printr-o reuşită în poarta Stelei lui Reghe, în urmă cu două sezoane. " Steaua a dat la prima strigare 225.000 de euro pentru el, dar Galaţiul vrea mai mult", au afirmat apropiaţi ai clubului dunărean.

Gigi Becali îl vrea pe Tudorie, dar nu este dispus să arunce cu banii, aşteptînd să vadă ce răspunsuri primește de la ceilalți atacanţi aflaţi în vizor.

Tînărul a mai fost în atenţia celor de la St. Pauli, la recomandarea lui Ewald Lienen, care l-a antrenat la Galaţi, aceasta după ce nu s-a realizat transferul la Borussia Monchengladbach.

Tudorie a fost şi pe lista lui Dinamo. Cristi Munteanu, team managerul Oţelului, ar fi venit cu el în Ştefan cel Mare, dacă ar fi semnat cu formaţia lui Ionuţ Negoiţă.

6 goluria marcat Tudorie pentru Oţelul în 46 de meciuri în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
ftwraku
ftwraku  •  16 Iunie 2015, 23:06

imi cer scuze...am dat click gresit:) credeam ca este vb. de meciul Romaniei cu Armenia de la tineret si am adus in discutie un cu totul alt subiect aici...in rest,succes si putere de munca Tudorie,oriunde te duci tu:P

ftwraku
ftwraku  •  16 Iunie 2015, 22:27

si ca sa termin ...Burleanu a pus cireasa pe coliva....probabil cel mai inept presedinte de federatie din Europa all time....asta in conditile in care a venit dupa Mircea Sandu si a fost primit cu simpatie....ce vrajala avea el,ca in primul an federatia cu el va face x ,y,z si ce a facut...a pus fotbalul din liga a 2 a si a 3 a pe butuci.....CEL MAI INEPT SISTEM COMPETITIONAL din ISTORIE a fost la Liga2...dupa ce ca nu era motivatie acolo....iar pe langa asta,baga si in faliment federatia...Nasu era hot,dar nu era un hot prost....asta este la fel de hot dar este mult mai prost....avea 8milioane in conturi,acum oha si a cheltuit banii pe nimic..... Dar ma rog,si fotbalul romanesc merita UN CONDUCATOR PRECUM BURLEANU...Noi ,la nivel de management nu avem un club din Liga1 care sa nu fie la nivel de amatori!!!!!!!! Nici Steaua,nici Dinamo,nici vreo comuna cu banet de la primarie....toate au management de amatori...ca ciobanu scoate banet cu Steaua din moment ce Romania are 20mil populatie si un market pool bun,este altceva...insa la nivel de organizare,FRF ,LIGA1 ,LIGA2 ,lIGA3 sunt sub nivelul marii :)))))

ftwraku
ftwraku  •  16 Iunie 2015, 22:22

la noi,'noua generatie' de mentori pun copiii sa le care bagajul,doar ca ei au venin de aruncat....apoi de ce ne miram ca nu ne calificam nicaieri...nationalele de tineret ale Romaniei au fost mult mai penibile decat nationala mare,care exceptand Euro nu s-a calificat la Campionatul Mondial sezonul asta....poi degeabea da Fiorentina 1 milion pe x sau pe y,daca ei sunt pusi sa care 'sacosa'la antrenori...iar alora fitozi,vezi Iancu cand era la tineret,le sunt tolerate orice abateri....mai ales daca au patroni gen Niculaie,Gigi,etc,etc....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează