FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Kone a semnat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2008 00:00

CFR Cluj are parafat un precontract cu atacantul lui Rosenborg.

Yssouf Kone, atacantul de 26 de ani care joacă pentru repre­zen­tativa Burkinei Faso, a semnat un precontract încă din iarna trecută, moment în care jucătorul a fost la Cluj însoţit de impresarul său, Alfred Obrou. Jucătorul şi-a ne­gociat atunci un salariu de 200.000 de euro şi un angajament pe 4 ani. “Vi­şiniii” n-au reuşit însă, la acea vre­me, să ajungă la un acord şi cu Ro­sen­borg, negocierile fiind reluate în această vară, cînd au intervenit pro­bleme legate de faptul că nor­ve­gienii nu vor să-i dea drumul ju­că­torului înainte de 1 august, dată la care se deschide perioada de achi­ziţii.

Preşedintele Iuliu Mureşan a con­firmat indirect faptul că a ob­ţinut deja semnătură jucătorului care a intrat în ultimele 6 luni de con­tract cu clubul din Trondheim. “Kone va veni la noi probabil la finalul contractului său cu Ro­senborg”, a declarat în cîteva rînduri “Murinio”. Agentul ju­că­torului a refuzat ieri să vorbească despre transferul lui Kone la Cluj. “Orice este posibil, însă nu pot să vorbesc mai mult acum”, a spus Obrou.

10 goluri a marcat Kone anul trecut în Champions League pentru Rosenborg.

Învinşi de bicicletă

Argentinenii de la CFR Cluj au efectuat ieri dimineaţă obişnuita vizită medicală la Policlinica pentru Sportivi Cluj. După ce au fost măsuraţi şi testaţi din cap pînă în picioare, fotbaliştii s-au confruntat cu cel mai greu examen: proba bicicletei. “M-a omorît bicicleta asta. Prefer două an­tre­namente cu Ando decît să pedalez”, a comentat Culio (foto), care a sosit ultimul la vizită pentru că nu s-a putut trezi.

N-au închis un ochi

Deoarece diferenţa de fus orar dintre Argentina şi România este de 6-7 ore, argentinienii lui CFR Cluj, s-au plîns că nu au putut să se odih­neas­că deloc de cînd au revenit în Ro­mânia. “Acesta e cel mai nasol lucru. Spre exemplu, luni noapte, n-am reuşit să adorm nici măcar 5 minute. Cred că ne vom reveni în cantonamentul din Austria. În maximum 10 zile voi reuşi să dorm normal”, a spus Dubarbier.

“Ca şi acasă”

Argentinianul Sanchez Prette se fe­li­cită pentru transferul la CFR. Mo­men­­­tan, el locuieşte la hotel, însă după terminarea cantona­men­te­lor se va muta într-o casă îm­pre­ună cu familia. “M-am simtit bine de cand am venit, colegii m-au primit bine, m-au facut să mă simt ca aca­să, în Argentina. Faptul că sîntem atît de mulţi argentinieni mă face să mă simt mai puţin departe de casă şi familie. Îmi place oraşul, îmi place clubul, aşa că nu mai ramîne decît să ne apucăm de treabă”, a declarat Prette.

Zboară spre Austria

28 de fotbalişti de la CFR Cluj vor pleca astăzi spre Austria cu o cursă charter. A rămas acasă doar portarul Petru Ţurcaş care nu va intra în vederile lui Andone pentru sezonul viitor. Juniorii Traore Lacina şi Jose Casanave au plecat încă de ieri cu autocarul echipei care va fi la dispoziţia jucătorilor în Austria.

În cantonamentul din Kossen, CFR va disputa două partide amicale, cu Groklin (Polonia) şi Dinamo Kiev (Ucraina).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  18 Iunie 2008, 13:44

P.S. are 1.84 m.

 •  18 Iunie 2008, 13:41

Kone a dat 2 goluri in CL si 1 in UEFA plus 6 in preliminariile CL anul trecut.

 •  18 Iunie 2008, 11:36

cu tot cu preliminarii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează