FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kronaveter este pregătit să devină "cîine" » Azi face vizita medicală

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 00:31

Mijlocaşul central Rok Kronaveter, 28 de ani, care a jucat în primăvară pentru Petrolul Ploieşti, este prima achiziţie a lui Dinamo din această vară.

Slovenul va efectua vizita medicală cu gruparea roş-albă, după care va face deplasarea cu lotul la Braşov.

Kronaveter a cîştigat campionatul cu Gyor în 2013 în Ungaria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
zecs93
zecs93  •  11 Iunie 2015, 01:13

un mijlocas bun, daca nu credeti, uitati-va sa vedeti ce a facut la meciu cu *** impotriva petrolului la singuru gol marcat de nepomuceno scor 1-0 pe arena nationala, eu nu am mai vazut de mult o asa intoarcere si o pasa exacta catre un marcator cum a fost nepomuceno la faza aia !!! STIMA KRONAVETER, STIMA NEPOMUCENO, kronaveteree fa-ne fericiti tata !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  10 Iunie 2015, 13:42

Habar n-aveti de fotbal, va uitati pe video-uri pe Youtube dar conteaza forma lui de acum nu din trecut pe la alte echipe poate la care n-a fost bagat in seama sau nu s-a acomodat. Stie Dinu Gheorghe, Kronaveter e un jucator nu neaparat foarte bun, ci solid. E peste Prepelita in opinia mea. Va dau cuvantul de onoare, pentru ca l-am vazut in cel putin 3 meciuri de ale Petrolului si a jucat foarte bine plus ca e si foarte tehnic. E un transfer foarte bun pentru Dinamo si ma mir ca Ploiestiul a renuntat la el.

xnread
xnread  •  10 Iunie 2015, 12:34
Postat de bakunin pe 10 Iunie 2015, 12:07

forza negoitza!

..poate l-ati denumit, corect insa, nu sufera termen de comparatie cu gigantul suburbiei bucurestene:)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează