FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Vassaras, tranșant după ce i s-a cerut demisia: „De ce să plec? Nu am de ce să mă gândesc la demisie, nu există niciun motiv. Avem arbitri corecți, integritate, trebuie să respectăm asta”

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de , , , , - Publicat joi, 27 aprilie 2023 14:56 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 15:42

Kyros Vassaras (57 de ani), președintele CCA, a spus că nu își dă demisia, în ciuda faptului că apar greșeli de arbitraj din ce în ce mai evidente în meciurile din Superliga. 

Miercuri, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a cerut grecului să plece, spunând că grecul își bate joc de fotbalul românesc. Fostul arbitru a precizat că nu vede de ce ar pleca de la șefia CCA, menționând că în România „avem arbitri corecți și integritate”. 

Reporterul GSP a răbufnit la conferința lui Vassaras: „Două ore, o greșeală! Aveți ceva de ascuns?”
CCA
Reporterul GSP a răbufnit la conferința lui Vassaras: „Două ore, o greșeală! Aveți ceva de ascuns?”

Kyros Vassaras, după ce i s-a cerut demisia de la șefia CCA: „Credeți că cluburile vor fi vreodată mulțumite?”

„Și ce pot face? Eu nu am primit niciun SMS. Să mă gândesc la demisie? De ce? Credeți că cluburile vor fi vreodată mulțumite? Toată lumea simte presiunea în acest moment. Un lucru e clar: când cineva vorbește despre greșelile împotriva lui, trebuie să vorbească și despre cele în favoarea sa. 

Nu am de ce să mă gândesc la demisie, nu există niciun motiv. Avem arbitri corecți, integritate, trebuie să respectăm asta”, a declarat Vassaras, în cadrul unei conferințe de presă. 

Kyros Vassaras: „Cred foarte mult în integritatea arbitrilor” 

„Cred foarte mult în integritatea arbitrilor. Facem totul pentru ca ei să fie informați la zi și antrenați bine. De asta voi continua, asta este munca mea. Nu să demisionez dacă apare o greșeală și spune cineva ceva! Treaba mea este să antrenez arbitrii, iar nimeni nu ne poate acuza că arbitrii noștri nu sunt bine pregătiți! 

Avem o femeie la Campionatul Mondial, doi arbitri de Elită, doi în prima clasă și viitor în următorii 10-15 ani, în ciuda problemelor pe care le avem în dezvoltarea noilor arbitri”, a adăugat Kyros Vassaras. 

VIDEO. Gigi Becali, atac fără menajamente la Burleanu și Vassaras: „Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști”

Citește și: 

4 români, inclusiv de la FCSB, printre cei mai promițători jucători U20 ai lumii. Unul e pe locul 3 pe postul lui!

Fostul antrenor de la FCSB e sigur că Elias Charalambous e doar de „decor”: „Pintilii decide tot la echipă”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (11)
laurkro
laurkro  •  27 Aprilie 2023, 20:11

Nu pleacă fanariotul ăsta decât forțat. La fel și cei care conduc ***, pardon FRF. Numai forțat mai pleacă de pe posturi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  27 Aprilie 2023, 19:26

Auzi la el domle!Cica de ce sa plece!Sa plece!Pentru ca i se nazare așa dintr-o data și iși aduce aminte și de Becalistan și așa d-***, se baga el peste Deaconu și ii ia jucariile!Se apuca el sa delege ,auzi domle,tocmai la meciul cu Rapid-care nu e in cooperativa-tocmai acolo domle-pe un arbitru care nu binecuvântat de noi domle,care toata lumea zice ca suntem cea mai buna echipa de pe mapamondu lumii, domle!!Nț nț nț!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valibzz
valibzz  •  27 Aprilie 2023, 19:16

Cat de nesimtit sa fii, sa ți se ceara demisia de ani de zile, sa aduci fotbalul în România în halul în care e și sa te doară la basca, sa vii sa spui ca-i totul roz și suntem pe drumul cel bun! Nu a existat și nu va exista vreodata un președinte de Federatie mai slab și mai nemernic!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează