FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

“L-a convins pe Răzvan”

Articol de , - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Becali dezvăluie că Taher a reuşit să-l determine pe Lucescu să revină în Giuleşti. Argumentul: i-a cerut pe Vali Badea, Rada şi Surdu, steliştii favoriţi ai antrenorului.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a făcut ieri un anunţ-şoc: “Răz­van Lucescu se întoarce la Rapid!”. Totul a pornit de la declaraţia noului ac­ţio­nar majo­ritar din Grant, Fathi Taher, care a dez­văluit că giu­leştenii negociază pentru mai mulţi fotbalişti din Ghencea. “Ne gîndim să luăm cîţiva jucători de la Steaua. Deja discutăm cu ei şi e posibil să-i transferăm. Nu pot să spun cine sînt jucătorii pentru că ei negociază şi cu alte cluburi”, a zis Taher. Deşi s-a ferit să le pronunţe numele, omul de afaceri iordanian a lăsat să se înţeleagă că Vali Badea, Ionuţ Rada şi Romeo Surdu ar putea ajunge în vară în Grant.

Gigi: “Taher Îi face lotul lui Răzvan”
Deşi iniţial a negat tratativele, Becali a admis că rapidiştii sînt interesaţi de achiziţionarea ste­liş­tilor: “Aaa, dacă e vorba de Badea şi de Rada, atunci Taher nu minte. Vă spun eu care e situaţia, vine Răzvan Lucescu la Rapid şi o să-l vrea şi pe Surdu. Aceştia sînt jucătorii care îi plac lui de la Steaua. Pînă la finalul campionatului nu vreau să vorbesc de plecări şi veniri pentru că apoi se speculează”.

Lucescu jr. îl cunoaşte foarte bine pe Rada din perioada în care a pregătit formaţia din Giuleşti, iar Surdu (24 de ani) este chiar finul lui Răzvan. Cei doi, dar şi atacantul Vali Badea (25 de ani) nu se mai află în vederile lui Lăcătuş, fiind folosiţi foarte rar în Ghencea, mai ales Rada (25 de ani), care nu a mai jucat din 12 decembrie, de la partida de la Londra, cu Arsenal.

0 minute a evoluat Rada pentru Steaua în 2008, revenirea lui Ghionea şi a lui Rădoi făcîndu-l să-şi piardă postul de titular

2 goluri a marcat Vali Badea în acest sezon în cele 14 meciuri jucate în Liga I

4,90 este media notelor în GSP ale lui Romeo Surdu, mai mică decît a oricărui jucător de la Rapid

“E ilegal să contactezi un antrenor care e sub contract. Nu mă tem că Răzvan ar putea pleca, pentru că nu sîntem la tîrlă”
Ioan Neculaie patron FC Braşov

Rada, preferatul lui Hagi

Ionuţ Rada a părăsit Rapidul în va­ra trecută, imediat după plecarea lui Răzvan la FC Braşov. Antrenorul care l-a înlocuit pe Lucescu jr., Cris­tiano Bergodi, a schimbat sistemul de joc, din 3-4-3 în 4-4-2, şi a mizat în centrul defensivei pe cuplul Maf­tei - Marius Constantin. Pier­zîndu-şi locul de titular, Rada a fost de acord să plece în Ghencea, unde era dorit de Gică Hagi (foto). Trans­fe­rul s-a făcut pe un milion de euro.

Lucescu neagă
Răzvan Lucescu a negat o even­tuală revenirea a sa la Rapid şi le-a promis fanilor braşoveni că va antrena şi sezonul viitor echipa de sub Tîmpa: “La Braşov am simţit că întreg oraşul este alături de mine. Lumea mă oprea pe stradă şi mă întreba cînd revenim în Liga I. Promovarea pe care am obţinut-o le-o dedic locuitorilor acestui oraş. Mă simt foarte bine aici şi nu se pune problema să plec la alt club”.

Sichitiu pleacă mîine
Grigore Sichitiu îşi începe joi documentarea din America de Sud. “Voi merge în Argentina şi în Brazilia, stau două-trei săptămîni, timp în care vreau să mă edific asupra unor jucători. O să asist la meciuri din competiţiile interne şi sper să găsesc fotbalişti interesanţi”, a explicat directorul general-adjunct al Rapidului.

“Te vrem şi la anul!”
Dani Coman a avut o discuţie cu Zotta şi Toma referitoare la viitorul său în Giuleşti. Oficialii din Grant i-au transmis portarului că îşi doresc să îl oprească la Rapid şi că în următoarele zile se vor aşeza la masa tratativelor. “Mi-au comunicat că nu vor să plec, însă nu am vorbit nimic legat de bani. Mai avem timp, deocamdată a existat o singură discuţie”, a spus Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  30 Aprilie 2008, 19:07

razvane,daca te simti atat de bine la brasov,chiar ar fi pacat sa pleci de acolo..hai incearca sa iei campionatul ligii,sa ne arati ce poti...de rada si eu cred ca ar fi bine sa vina...badea este un spurcat pt.noi,a lovit un fan rapidist...surdu e la fel de dusmanos si valoare zero barat (ca si badea tzopaitorul)

 •  30 Aprilie 2008, 14:59

numai asa poate scapa ciobanul de surdu:)

 •  30 Aprilie 2008, 13:34

Rada si Badea NU ar trebuii sa plece. Lacatus sa ii pastreze pt sezonul viitor si sa foloseasca 2 echipe pe cele 3 fronturi in care vor juca, asa vor avea ocazia sa joace toti jucatorii si sa isi demonstreze valoarea iar toata lumea va fi multumita. Oricum din lotul actual STEAUA face 2 echipe f bune. FORZA STEAUA !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează