FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

L-a păcălit pe Gigi Becali? Decizia luată de mijlocașul dorit de FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 18:15

Andrei Artean, mijlocașul central de 24 de ani dorit de Gigi Becali la FSCB, și-a prelungit contractul cu ACS Poli, deși în urmă cu câteva zile afirma că și-ar dori să joace pentru echipa antrenată de Nicolae Dică.

Artean a semnat o nouă înțelegere cu ACS Poli, valabilă până în 2020, lucru anunțat oficial pe pagina de facebook a bănățenilor. FCSB a purtat negocieri pentru aducerea fotbalistului și în această vară.

 

Andrei Artean are 24 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. În prezent este cotat la 600.000 de euro și a mai jucat în cariera sa la Vâlcea și Caransebeș. 

"Poate se va face la iarnă. Cred că oricare jucător din România și-ar dori să joace la Steaua, pentru că din punctul meu de vedere este cea mai bună echipă din România" Andrei Artean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  29 Septembrie 2017, 15:18
Postat de gabri80el pe 28 Septembrie 2017, 19:45

cine naiba mai este si asta? la 24 de ani trebuia sa fie "satul" de fotbal si sa se laude cu un joc bun si goluri nu ca ai refuzat un club mare .Si probabil daca a refuzat nu s-a simtit capabil sa faca fata,iar de asemenea jucatori nu are nevoie un astfel de club.

Ce "simplu" gandesti....incearca sa te pui in locul lui..el joaca "inchzator"...ar fi prins echipa in fata "inchizatorilor" de la Steaua ? Sincer, nu cred....ar fi preferat sa fie rezerva ? iarasi nu cred....cum baiatul e realist, si stie ca nu e vre-un Messi...a preferat varianta mai sigura..aici macar joaca, paote il vede cineva..ceva banuti mai sunt..o alegere pragmatica, zic eu....

ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:29

Care iarna? Iarna lui 2020 ? Se crede istet baiatul...

pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  28 Septembrie 2017, 20:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează