FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

L-a scos Becali din formă pe cel mai bun jucător? "Am avut oferte și nu mi-a fost ușor să decid! Mă așteptam să vină o astfel de perioadă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 13:28

Alexandru Băluță, mijlocașul ofensiv de 24 de ani al celor de la U Craiova, trece printr-o formă slabă în 2018, pierzând naționala și locul de titular la echipa lui Devis Mangia, deși în prima parte a anului era printre cei mai în formă jucători din Liga 1.

Băluță a vorbit despre perioada mai slabă din cariera sa și a dat vina pe ofertele de transfer pe care le-a primit în iarnă. În perioada de mercato, Gigi Becali, patronul FCSB, a fost cel mai insistent în privința transferului jucătorului.

"Da, nu am avut o perioadă atât de bună. Pentru mine nu a fost ușor să decid dacă să rămân la echipă sau să plec. Am avut oferte. Cred că pentru niciun jucător nu e ușor să refuze anumite oferte. Am ales cu sufletul, am ales să rămân lângă echipă. Am încredere că putem reuși ceva important în acest sezon. Am crescut față de anii trecuți.

Nu-mi rămâne decât să mă pregătesc în continuare. Sunt sigur că vor veni și acele meciuri în care voi înscrie și că voi avea acele realizări pe care le-am avut în tur. Nu sunt demoralizat. Tot ce s-a întâmplat m-a ambiționat. Mă așteptam să vină o astfel de perioadă. Important e să învăț de ce s-a întâmplat. Aveam alte așteptări. Nu am fost bine din punct de vedere psihic. Nu mi-a fost ușor, dar am trecut peste", a declarat Alex Băluță la conferința de presă de dinaintea meciului cu Poli Iași, de sâmbătă, 20:45.

8 goluriare Băluță în 24 de meciuri în Liga 1, niciunul în 2018. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
10202925648180625
Eugen Qy  •  14 Aprilie 2018, 09:33
Postat de randoom...___ pe 13 Aprilie 2018, 16:02

din pacate cu sistemul actual,avem aproape in fiecare an alegeri. o data alegeri europarlamentare,o data alegeri prezidentiale si o data alegeri parlamentare si si locale. daca ar mai despartii alegerile locale si parlamentare,am avea in fiecare an alegeri.

Nu le da idei, ca tot din buzunarele NOASTRE sunt platite Sarbatorile de VOT la romani ! Si te pomenesti ca maine-poimaine, vor fi alegeri anticipate din 3 in 3 luni !!!!

prazburg1948
prazburg1948  •  13 Aprilie 2018, 19:40
Postat de randoom...___ pe 13 Aprilie 2018, 15:49

hai sa fim seriosi,nu becali este de vina,ci chiar baluta. deci clona csu este o clona urat mirostioare(fraieru de rotaru a fost asa de fraier incat sa il dea in judecata pe mititelu in privinta palmaresului si a pierdut rusinos rotaru si implicit csu) iar tu spui ca ai facut-o pentru fani? ce fani visezi la o clona infiintata de 3 ani? hai sa fim seriosi,uefa nu v-a lasat in europa acum 3 ani,pentru ca sunteti o clona urat mirostiaore. practic tu ai refuzat bani pentru absolut nimica. daca csu era adevarata universitatea craiova(care acum joaca in liga a 4-a,dar o sa promoveze rapid),intelegeam,dar asa.

Poate ne explici si noua cum echipa din liga a 4-a e adevarata Universitatea Craiova. Astept...

564351217065972
Stefan Nica  •  13 Aprilie 2018, 19:38

Sunteți ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează