FOTBAL  »  Superliga  »  SANO MALA ÎNAPOI

L-au făcut şi pe Sano Mala

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2008 00:00

Sano Mala, mijlocaşul guinez venit "la pachet" în iarnă cu Bruno Fernandes, s-a reîntors la Ceahlăul. Miercuri, oficialii de pe Borzoghean au lăsat de înţeles că africanul este deja înregimentat cu actele în regulă la formaţia lui Viorel Hizo şi că ar putea să apară în "unsprezecele" contra Rapidului. Ultima dată, deşi îi convinsese pe reprezentanţii Ceahlăului de calităţile sale, Sano Mala n-a fost oprit pe Borzoghean datorită unor probleme medicale ce i-au fost depistate la inimă. Iar pentru că sub Pietricica n-a reuşit să-i sensibilizeze pe oficialii clubului, africanul a plecat spre Constanţa.

La cîteva zile după despărţirea de Ceahlăul, "principalul" Viorel Hizo era indignat de faptul că "marinarii" îl anunţaseră pe Sano ca şi legitimat la Farul: Cum de a ajuns mijlocaşul guinez înapoi pe Borzoghean, cu actele în regulă pentru Ceahlăul, n-am reuşit să aflăm. Cert este doar faptul că reprezentanţii băncii tehnice îl anunţă pe Sano ca posibil cooptat în efectivul care va face deplasarea pentru jocul cu Rapidul. Tot zilele trecute, în probe pe Borzoghean a apărut şi un portar din Serbia, dar care păstrează şanse minime de a rămîne la Ceahlăul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  27 Martie 2008, 22:29

Sa ne spuna cei de la FARUL ce parere au de MALA...de ce nu a corespuns la ECHIPA DOBROGEANA dupa parerea lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează