FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L. Goian şi Izvoranu, titulari cu Ceahlăul

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Goian şi Izvoranu vor face cuplu în centrul defensivei pentru prima dată într-un meci oficial, mîine seară, cu Ceahlăul

În lipsa lui Cosmin Moţi, suspendat, şi a lui Nino Pekarici, accidentat la genunchiul drept, Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar sînt nevoiţi să apeleze în premieră la cuplul de fundaşi centrali Silviu Izvoranu - Lucian Goian pentru partida cu Ceahlăul. Cei doi nu au evoluat niciodată împreună ca stoperi!

Chiar dacă au îmbrăcat, în acelaşi timp, tricoul lui Dinamo în opt partide din prima parte a campionatului, Izvoranu a evoluat fie ca fundaş stînga, fie ca mijlocaş defensiv sau stînga. Goian a fost, în schimb, utilizat de fiecare dată ca apărător central. Singura perioadă cînd cei doi au jucat ca stoperi a fost în partidele de verificare din cantonamentul din Antalya. Bilanţul lor nu este tocmai favorabil.

Şase goluri încasate în trei jocuri
Cu Slaven Belupo (0-2) au evoluat primele 45 de minute, echipa încasînd ambele goluri în prima repriză, pe greşeli în apărare. În partida cu Litex Loveci (2-5), cei doi au intrat la pauză, cînd scorul era 1-0 pentru bulgari, cu ei în teren Dinamo primind încă patru goluri! În ultimul meci de verificare din Turcia, cu Rabotnicki (1-0), au evoluat 90 de minute, ei avînd nenumărate intervenţii sigure, fiind la final felicitaţi de staff-ul tehnic.

Soluţia Diabate
Ivorianul Zie Diabate (18 ani) este surpriza plăcută din cantonamentul de pregătire efectuat în Antalya. Fundaşul central de picior stîng a avut evoluţii apreciate în fiecare meci, dar cuplul de antrenori Dinu-Ţălnar nu şi-ar dori să-l arunce încă în luptă, întrucît acesta nu are experienţă. Cel mai probabil, Diabate va fi rezervă şi ar putea fi introdus pe parcursul partidei cu nemţenii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  21 Februarie 2008, 14:05

vai de capul nostru ce fundasi avem eu zic totusi ca trebuia sa il lom pe Rada ala cu moti faceau cel mai bun cuplu si nu cred ca srbul o sa fie chiar atat de bun in primul rand tre sa se adapteze si in romania nu pre sunt fundasi straini buni asa ca ne asteapta vremuri le cand trebuia sa dam cu un gol mai mult decat adversarul

 •  21 Februarie 2008, 12:27

Silviu Izvoranu - Lucian Goian un cuplu mai prost de fundasi ca asta...nu exista.

 •  21 Februarie 2008, 11:11

este clar Dinamo pierde cel putin un punct!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează