FOTBAL  »  Superliga  »  PROMISIUNEA LUI GIGI BECALI

“La anul vom fi de neoprit!”

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Patronul Stelei anunţă încă trei achiziţii, după Szekely şi Bogdan Stancu, şi le promite fanilor că titlul va fi cîştigat fără emoţii în sezonul viitor.

“N-o să avem rival în Ro­mâ­nia!”, anunţă Gigi Becali. Patronul a trecut repede peste amărăciunea ratării titlului şi a explicat pe ce se bazează atunci cînd garantează succesul în ediţia viitoare de campionat: “A fost încă un an de experienţă pentru mine şi, dacă tragem linie, pot să spun că e bine şi-aşa, în turul al treilea preliminar al Ligii. Dar o promisiune tot fac: la anul, Steaua nu va mai avea rival, la ce jucători o să aduc! Nu vreau să mai trăiesc ce am trăit sezonul ăsta! Primii doi fotbalişti au venit, Szekely şi Bogdan Stancu, mai urmează încă doi din Liga I şi probabil şi un străin. N-o să ne mai oprească nimeni!”.

RENUNŢĂ LA MENDOZA, POATE ŞI LA PEPE
Becali nu se gîndeşte doar la jucătorii pe care îi va cumpăra, ci şi la cei pe care îi va da afară. Patronul Stelei a confirmat dezvăluirea făcută ieri de Gazeta Sporturilor şi anume că Mendoza şi Habibou nu vor mai continua în Ghencea. “La Mendoza vom renunţa sigur. La Habibou ne mai gîndim, dar 60-70 la sută renun ţăm şi la el. În plus, chiar dacă de Pepe sînt mulţumit, opţiunea de cumpărare costă 1,7 milioane de dolari, ceea ce e mult. Vom negocia cu Independiente şi dacă mai scad din aceste pretenţii, îl vom lua. Dacă nu, atunci nu va rămîne nici el”, a spus Becali.

Gigi despre negocierile CFR - Dinamo
Gigi Becali a dezvăluit culise de la partida cîştigată de CFR cu Dinamo, 2-1 în Ştefan cel Mare. “Un oficial de la Dinamo mi-a zis că ei le-au cerut celor de la Cluj toate încasările din Liga Campionilor şi clujenii le ofereau doar jumătate. Probabil că pînă la urmă s-au înţeles. Pe Rapid nu-i acuz pentru eşecul de la Cluj, acolo n-au vrut jucătorii să ia Steaua campionatul, a fost altceva”, a afirmat patronul roş-albaştrilor aseară.

Pleşan: “Ne-am trezit prea tÎrziu”
Pleşan (foto) crede că rezultatele slabe din prima parte a campiona­tului au îndepărtat Steaua de titlu: “E sigur că altul era clasamentul acum, dacă am fi jucat la fel şi în tur. Aşa, am muncit mult, am recuperat distanţa mare care ne separa de CFR, dar n-am mai putut să o detronăm. Meciurile pierdute la Iaşi, la Dinamo şi egalul cu Timişoara au fost sincopele din retur, pe care nu le-am putut evita. CFR a cîştigat campionatul, nu se poate spune, sub nici o formă, că l-a pierdut Steaua!”.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (49)
 •  08 Mai 2008, 17:15

se poate ca la anul jiji sa conduca F.C.Jilava,iar mitica F.C.Poarta alba.

 •  08 Mai 2008, 16:16

pai in liga a ii-a cu lotul pe care il aveti si bugetul o sa av permita sa fiti de neoprit:)))

 •  08 Mai 2008, 15:44

Mai tarani sportivi ce sunteti...voi nu sunteti suporteri.....sunteti de tot rasul...tineti q dinamo...rapid...etc...dar va bucurati ca a castigat alta echipa campionatul si nu echipa voastra....jalnicilor...voi nu sunteti suporteri afonilor...tineti q orice echipa ar juca...atata timp cat nu e steaua...sa va vad in CL si mai vb...pana una alta...sunteti sub steaua retarzilor ;) asa ca SHHHHHTTTTT !!!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează