FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL, CAMPIOANA ROMÂNIEI

La FCSB sau la Craiova? Declarație enigmatică a lui Șumudică: "Anul viitor, mă bat la titlu!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 13 mai 2017 22:32

Marius Șumudică va pleca de la Astra la finalul acestui sezon, dar susține că este posibil să română în Liga 1 și chiar să lupte pentru titlu în sezonul următor!

"Cred că am demonstrat că suntem o echipă care face cinste acestui campionat. Etapa trecută numai neștiutorii cred că nu ne-am apărat șansele corect cu FCSB.

Îmi pare rău pentru cei de la Dinamo și acest public fenomenal. Iar mi-au umplut frigiderul, dar m-am obișnuit.  

Am vândut jucători de milioane de euro și am mers în primăvara europeană. Dacă mai vedeți o echipă calificată în primăvara europeană în următorii ani, vă spun jos pălăria.

Sunt mândru că am ajuns la nivelul celor mai buni. Sunt șanse foarte mari să rămân în România și să mă bat la titlu. În 10 zile veți afla.

E ultimul meu meci în campionat la Astra, am ieșit cu capul sus. Sper să-mi închei mandatul de 2 ani și 3 luni cu capul sus, să joc finala Cupei. Îmi pare rău pentru cei de la FCSB și de la Dinamo, au dat sare și piper acestui campionat", a spus Șumudică la finalul partidei cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 1-1.

 Astra a încheiat sezonul pe ultimul loc din play-off, cu doar 27 de puncte, la 17 puncte de Viitorul, campioana acestui sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
xavi-
xavi-  •  14 Mai 2017, 17:12
Postat de travka pe 14 Mai 2017, 10:53

care infrangere? VIitorul 44 puncte Steaua 44 puncte, esti prost stai jos, TAS judeca pe regulamente scrise oficiale, nu pe intentie

1 Viitorul 69 de pct (pct din sezonul regulat +pct din play off) 2 FCSB 67 Daca vorbim de tot sezonul nu prea mai avem ce departajare sa facem,dupa tot sezonul cu toate pct adunate Viitorul are 2 pct peste FCSB,sau cum vreti sa le calculati...toate cele 4 meciuri...dar pct doar din play off?

travka
travka  •  14 Mai 2017, 10:53
Postat de Adi Mitrea pe 14 Mai 2017, 08:12

Fcsbisti asa arata înfrângerea. Ieri spuneam ca Dzeu nu doarme:LARIE. SUNTETI O ADUNATURA DE LASI,INCOMPETENȚI SI LIPSITI DE CARACTER.CIOCU MIC.

care infrangere? VIitorul 44 puncte Steaua 44 puncte, esti prost stai jos, TAS judeca pe regulamente scrise oficiale, nu pe intentie

1615275382087697
Yuri Firsov  •  14 Mai 2017, 09:06

UN ANTRENOR 100% RROM NU POATE MERGE DECAT LA CRAIOVA SAU RAPID!!!VARIANTA DOI ESTE EXCLUSA ASA CA CSU CRAIOVA SE VA PRICOPSI CU INCA UN RROM!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează