FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La tribunal!

Articol de - Publicat marti, 03 iunie 2008 00:00

Bărcăuan acuză că i s-a falsificat semnătura pe un act prin care trebuiau să i se achite restanţe de 20.000 de dolari şi o cheamă pe Dinamo în instanţă.

Un fost fotbalist marcant al “cîinilor”, Cosmin Băr­că­uan, îi acuză pe dina­movişti că i-au falsificat semnătura pe un do­cu­ment oficial. Ur­marea? Îi a­me­ninţă cu pro­cese pe linie sportivă şi civilă!

Fundaşul în vîrstă de 30 de ani a dezvăluit ieri: “Cînd m-am despărţit de Dinamo în 2006 trebuia să mai încasez o restanţă de 20.000 de do­lari. Bani din contract pe care nu i-am mai luat. Numai că, mare surpriză!, am desco­perit un act oficial în care apare că aş fi încasat suma şi acolo unde ar trebui să fie iscălitura mea era o alta, care nu-mi aparţine. Nu ştiu a cui e, deşi mi s-a spus că este a mea. Eu n-am dat nici o împu­ternicire nimănui ca să semneze în locul meu sau să ia suma respectivă în numele meu”.

Fotbalistul lui OFI Creta a fost dur: “Am reuşit după doi ani de încercări să intru în posesia documentului şi nu are cum să fie semnătura mea atît timp cît eu, la data trecută pe foaia aia, eram la 700 de kilometri distanţă de Bucureşti, mai exact la Salonic, fiind jucător la PAOK. Am do­vadă că aşa e. Îmi pare rău, fiindcă eu ţin la Dinamo, dar e munca mea şi nu pot accepta să fiu păcălit! Aşa că o să-i dau în judecată pe cei din Ştefan cel Mare la LPF, la UEFA, la FIFA, iar dacă nu se rezolvă nici aşa, vom ajunge în instanţa civilă. Eu sper să se încheie cît mai curînd această tevatură, altfel nu va fi bine!”.

Cristi Bor­cea, preşe­din­tele executiv al roş-albilor, a evitat ieri să comenteze subiectul şi a infirmat o eventuală implicare în acest caz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  03 Iunie 2008, 11:45

E o rusine pt Romania echipa Dinamo , ar trebui retrogradata !

 •  03 Iunie 2008, 09:03

Oricum nu mai mira pe nimeni ingineriile astea financiare de la dinamo! De-a lungul timpului au rasuflat atatea cazuri de fals in acte incat tinzi sa dai crezare oricui acuza clubul dinamo de misculatii financiare. Borcea No 1.

 •  03 Iunie 2008, 07:59

aici nu e cazul sa se sesizeze dna k ...dinamo e acolo de a lor, dar macar o uefa, o federatie...oricum barcauan e "caine pana la moarte" :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează