FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

La vremuri noi, tot ei » Ovidiu Burcă a programat joi reunirea. Singura noutate și pe cine mai așteaptă

Dinamo se reunește joi, pentru a începe antrenamentele de Liga 1, Geani Crețu fiind singurul nume nou. Rici Grigore se va alătura și el „câinilor” de vineri: „Eu îmi doresc, trebuie să-și dorească și ei!”.
Dinamo se reunește joi, pentru a începe antrenamentele de Liga 1, Geani Crețu fiind singurul nume nou. Rici Grigore se va alătura și el „câinilor” de vineri: „Eu îmi doresc, trebuie să-și dorească și ei!”.

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 17:53 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 18:29

Dinamo se reunește joi, pentru a începe antrenamentele de Liga 1, mijlocașul Geani Crețu (23 de ani) fiind singurul nume nou. Ricardo Grigore se va alătura și el „câinilor” de vineri: „Eu îmi doresc, trebuie să-și dorească și ei”.

Dinamo se întoarce de astăzi la treabă. „Câinii” și-au încheiat vacanța, de la Andrei Nicolescu (St. Tropez) la Ovidiu Burcă (Marbella) și până la Ahmed Bani (Amalfi), Neluț Roșu (Veneția), Iulian Roșu (Mykonos) și ceilalți jucători care au obținut promovarea în Liga 1, după un sezon de supliciu în eșalonul secund.

Legenda clubului spune unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu”
DINAMO
Legenda clubului spune unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu”

Fanii sunt nerăbdători și pun presiune mai ceva decât adversarii de la baraj. La orice postare oficială a reprezentanților clubului, indiferent de anunțul abonamentelor sau al cantonamentului din Slovenia, suporterii solicită urgentarea ridicării interdicției la transferurile și demararea în trombă în mercato.

„Trebuie să achităm ceva mai mult de 400.000 de euro pentru a rezolva cu interdicția, avem nevoie de 6-7 jucători pentru Liga 1”, a anunțat Burcă săptămâna trecută într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

La antrenamente. Dar rămân la Dinamo?

Până să rezolve cu interdicția la transferuri, oficialii clubului afirmând că "sunt pe caz", Dinamo se bazează tot pe jucătorii crescuți în curtea clubului, care se întorc după împrumuturi, în frunte cu Geani Crețu (23 de ani, ex-FC Argeș) și Ricardo Grigore (24 de ani, ex-FCU Craiova și Petrolul).

22 de meciuria adunat Crețu pentru piteșteni, având un assist

15 partidea strâns Rici Grigore ediția precedentă pentru FCU Craiova și Petrolul

„În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă. Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament și-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România", a mărturisit Geani Crețu.

A fost completat de Ricardo Grigore, tot pentru GSP.ro: „De vineri, sunt în alb-roșu, la antrenamente. Eu îmi doresc să continuu cu Dinamo, acum trebuie să-și dorească și ei. Mai am un an de contract, mai multe voi afla după ce discut cu staff-ul tehnic".

„Da, ei vor reveni la antrenamente, vom lua o decizie în cel mai scurt timp", a punctat antrenorul roș-albilor. 

1.500 de abonamenteau vândut deja "câinii" pentru sezonul revenirii în Liga 1, în primele 24 de ore de la anunțul clubului

VIDEO. Ovidiu Burcă, mesaj pentru suporterii dinamoviști: „Au toată aprecierea mea, nu au lăsat clubul ăsta să moară”

Citește și alte știri:

Andreea Bălan se iubește cu un jucător de tenis mai tânăr cu 9 ani! „Întotdeauna să crezi în magie”

GALERIE FOTO După Roland Garros, Mădălina Ghenea a mers cu Dimitrov și la Wimbledon » Cum s-au fotografiat la Londra

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
bogat
bogat  •  14 Iunie 2023, 19:26

Ricardo Grigore e varza daca intr-un singur sezon a fost pasat inttre doua echipe de playout si a apucat abia 15 meciuri per total. Are dreptate cand se gandeste ca s-ar putea sa nu fie dorit inapoi. Chiar si la saracia de la Dinamo, Ricardo ar fi mai degraba rezerva decat titular.

Mazavalt
Mazavalt  •  14 Iunie 2023, 18:54

"Eu îmi doresc să continuu cu Dinamo, acum trebuie să-și dorească și ei. Mai am un an de contract, mai multe voi afla după ce discut cu staff-ul tehnic." Asta ace misto. Are impresia ca suntem in comunism si uitam repede ce a zis inainte de inceputul sezonului din Liga a doua.... Ii gadeau gradele daca juca cu Dinamo in liga a doua, nu? Rigione sa nu te vedem la antrenament. Ma apuc eu de sport daca e nevoie de undas central doar ca sa nu te vad pe tine la DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează