FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

La zid

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 martie 2008 00:00

Andone l-a criticat pe mijlocaşul argentinian Culio. "A pierdut 15 baloane cu Buzăul", a spus "Fălcosul"

Deşi a pasat decisiv la primul gol al clujenilor, Culio nu l-a impresionat pe antrenorul său. În viziunea lui Andone, CFR nu-şi mai regăseşte virilitatea din toamnă şi datorită prestaţiilor mai slabe ale mijlocaşului sud-american. Culio a fost rezervă în Ghencea, revenind cu Buzăul în primul unsprezece.

Andone l-a acuzat că nu mai joacă pentru echipă. "Ne lipseşte ceva faţă de astă toamnă. Încercăm prea multe faze individual, am pierdut din spiritul de grup. Culio avea un simţ al ultimei pase, dar în ultima vreme pierde prea multe mingi la mijlocul terenului şi vrea să rezolve prea multe faze singur. Cred că azi a pierdut 15 baloane. Şi Dani greşeşte mai mult decît în toamnă", a declarat tehnicianul "vişiniilor". Culio a fost unul dintre principalii servanţi în 2007, oferind 9 pase de gol. În cele trei meciuri de campionat din acest an, argentinianul a pasat decisiv în două rînduri, cu Universitatea Craiova, la ultimul gol al clujenilor şi cu Buzăul. În ambele cazuri, la finalizare a fost Trică.


"Deşi am aceiaşi jucători am pierdut mult la posesie. Nu e o problemă fizică, nici psihică, dar încă nu ştiu care este cauza"
Ioan Andone

Fără Semedo la Piatra-Neamţ
Clujenii nu vor putea conta pe Antonio Semedo la partida cu Ceahlăul, din etapa următoare. Portughezul a luat cel de-al patrulea cartonaş galben cu Buzăul. Alţi 9 jucători clujeni sînt la un avertisment de suspendare: Fabbiani, Cadu, Culio, Panin, Mureşan, Tony, Dani, Trică şi Leao. "Chiar mă gîndesc să fac memoriu. Nu am înţeles motivul pentru care am primit galben. Nu-mi convine să iau cartonaşe aiurea. Se adună şi risc să nu joc", a spus supărat Trică, avertizat în minutul 51 al jocului cu Buzăul.

"Putem bate tot"
Sebastian Dubarbier, autorul unui gol fabulos cu Buzăul, crede că echipa sa poate să cîştige tot pînă la final. "Sînt fericit că am marcat. Putem cîştiga tot de acum încolo", a spus Dubarbier pentru www.cfrmania.ro. Trică l-a felicitat pe tînărul jucător, aflat la prima sa reuşită din campionat: "Va ajunge mare şi mă bucur pentru el. Vorbesc serios, băiatul are calităţi, în special viteză. Încet-încet va demonstra că are valoare". (Cosmin Lucaci)

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (11)
 •  09 Martie 2008, 14:11

Sincer cauta sambata noaptea la Obsession club si ai sa gasesti acolo raspunsurile Ando.Noroc ca nu prea sunt paparazzi in Cluj ....

 •  09 Martie 2008, 13:30

Referitor la nou veniti: - va rog sa tineti cont de faptul ca Peralta va fi marea revelatie pe postul de mijlocas ofensiv daca va avea meciuri in picioare - se simte foarte mult absenta lui Diddy la echipa iar cel care a venit acum; Ruiz nu are nici o treaba cu sportul asta - renuntati la jocul cu doi mijlocasi defensivi - cautati solutii pentru inlocuirea celor doi fundasi la marcaj; Cadu si Sousa( sunt verigile slabe)

 •  09 Martie 2008, 13:22

Domnule Andone; - renunta la utilizarea a doi mijlocasi defensivi; Dani si celalat( Leao..) si incearaca sa joci cu Trica mijlocas stanga, Culio dreapta, Peralta ofensiv in spatele lui Fabiani si a lui Diddy. - mergi in continuare pe mana celor doi nou veniti; dorsin si hirschfeld

Vezi toate comentariile (11)
Comentează